Pescar rănit de explozia unui proiectil

Accident îngrozitor petrecut pe malul Dunării. Un pescar a fost grav rănit de un proiectil scos din apă şi care i-a explodat în mână. Martorii i-au sărit omului în ajutor şi au chemat de urgenţă un echipaj medical. Din păcate, starea omului, este critică.

23 iul. 2015, 07:08
Pescar rănit de explozia unui proiectil

Bărbatul de 57 de ani era la peşte pe malul Dunării. La un moment dat, un alt bărbat aflat în apă a scos de pe fund o bucată de proiectil şi a aruncat-o pe uscat. Pescarul aflat pe mal, a ignorat orice pericol şi a început să întoarcă proiectilul pe toată feţele, moment în care acesta a explodat.

Explozia foarte puternică s-a auzit de la distanţă. Martorii au fugit într-un suflet la bărbatul care căzuse ca secerat.

Un echipaj SMURD l-a găsit pe bărbat conştient, dar rănile suferite în urma exploziei erau foarte grave.

„Traumatism toracic deschis cu lipsă de substanţă foarte sever, traumatism cranian şi abdominal. Mâna este amputată. Este un pacient pentru care se pune problema de risc vital”, a declarat dr. Cătălin Ţimpău, de la SMURD.

Bărbatul a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale însă starea lui rămâne în continuare gravă. Poliţia a deschis o anchetă.


loading...