Pescobar a ales-o pe înlocuitoarea Larisei Popa. Cine este noua şefă de la Taverna Racilor: „Managerul meu e mai bună decât al tău!” FOTO

Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar, și-a schimbat echipa de management în urma plecării Larisei Popa de la Taverna Racilor. După şapte ani de colaborare, Larisa Popa și-a dat demisia, iar acum Pescobar a găsit o înlocuitoare.

18 mart. 2024, 11:34

Pescobar a ales-o pe înlocuitoarea Larisei Popa. Fosta manageră a fost una dintre cele mai de încredere persoane din anturajul lui Pescobar timp de şapte ani la Taverna Racilor. Zvonurile despre o posibilă relație romantică între cei doi au circulat de-a lungul timpului, însă Pescobar a negat mereu aceste speculații. Recent, Larisa Popa a anunțat că își dă demisia, încheind astfel o perioadă lungă de colaborare.

Citeşte şi: Pescobar oferă un salariu de 2.000 de euro pe lună. Angajatul nici măcar nu trebuie să vină la serviciu!

„Larisa a lui Pescobar nu mai este, este doar Larisa. Larisa, șefa la raci, șefa la homari, la orice nu mai este, doar Larisa sunt.(…) Am fost cea mai tare manageră de la Pescobar, corect. Nu mai lucrez la Pescobar, acum întrebările o să tot curgă. În ianuarie m-ați tot întrebat pentru că am avut o perioadă în care nu am apărut pe TikTok și atunci toată lumea avea suspiciuni vis-a-vis de ce n-am mai apărut. Toată lumea mă întreba dacă mai lucrez. Da, în ianuarie în continuare lucram, am trei săptămâni de când nu mai lucrez. Fiecare om își pune amprenta în ceea ce face. Vă mulțumesc mult că sunt printre voi aici oameni care chiar apreciau ce făceam și eu în Tavernă, deși sunt în continuare foarte mulți hateri printre noi. Momentan nu muncesc, nu spun un ”nu” următoarelor oportunități care o să vină în viața mea, dar cu siguranță voi face o alegere sau voi lua o decizie la momentul potrivit”, a spus Larisa Popa.

Citeşte şi: Pescobar a devenit tată pentru a doua oară! Patronul de la Taverna Racilor are un băiețel născut în zodia Pești: „Pescobar Junior! Mulțumim lui Dumnezeu!”

Pescobar nu a stat mult pe gânduri și a găsit o înlocuitoare pentru Larisa Popa. Noua manageră de la Taverna Racilor se numește Larisa Gheorghiţă şi seamănă cu predecesoarea sa nu doar după nume, ci şi din punct de vedere al aspectului fizic. Paul Nicolau a publicat pe Instagram o fotografie cu noua manageră, însoțită de mesajul „Managerul meu e mai bun decât al tău”. Această declarație sugerează că Pescobar este mulțumit de alegerea făcută și că are încredere în noua sa echipă de management.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Pescobar (@pescobar.paulnicolau)