Peste 1 MILION DE EURO premii la festivalul de poker organizat de PokerFest Romania şi PokerStars

Organizatorul de turnee de poker live PokerFest Romania anunta stabilirea, pe 3 august 2017, a unui record romanesc absolut la un festival de poker autohton: depasirea pragului de 1 milion de euro in premii.

04 aug. 2017, 18:16
Peste 1 MILION DE EURO premii la festivalul de poker organizat de PokerFest Romania şi PokerStars

Turneul principal al seriei PokerStars Festival Bucharest a cumulat un fond de premii in valoare de 706.560 de euro in urma participarii a 736 de jucatori, aceasta suma fiind cea mai mare platita vreodata intr-un turneu de poker organizat in Romania. Campionul turneului va castiga 133.400 euro, cel mai mare premiu platit unui campion al circuitului PokerFest.

Programul de seriei cuprinde 11 turnee care cumuleaza peste 1 milion de euro in premii si care au pus fata in fata la mesele de joc peste 1.200 de jucatori din 35 de tari.

Festivalul de poker are loc intre 31 iulie si 6 august in capitala si este organizat de operatorul roman de turnee live PokerFest Romania in colaborare cu PokerStars, cel mai mare site de poker online din lume.

„Chiar daca participarea la turneele noastre este in permanenta crestere si ne asteptam la un asemenea record, la vederea cifrelor finale satisfactia noastra este uriasa”, a comentat cu acest prilej Sorin Constantinescu, CEO PokerFest Romania. „De sase ani, PokerFest face efortul de a pune Romania pe harta pokerului international. Am reusit asta de multa vreme, insa acum tindem spre o pozitie centrala a tarii noastre in calendarul circuitelor internationale. Pokerul este unul din cele mai frumoase jocuri din lume, solicitand abilitati mentale si psihologice speciale si oferind in schimb o distractie fara egal, si e o placere sa contribuim la cresterea acestui fenomen global”.

PokerFest Romania este operatorul roman de turnee de poker live care a organizat in cei sase ani de activitate zeci de festivaluri de poker in cinci tari, castigandu-si in timp pozitia de top in randul operatorilor din Europa de est.

PokerStars este cel mai mare site de poker din lume si organizator a doua din cele mai populare circuite de poker live: PokerStars Festival si PokerStars Championship.