Peste 2,5 milioane de angajaţi din România primesc tichete de masă

Peste 2,5 milioane de angajaţi din România primesc tichete de masă, acestea fiind cel mai utilizat beneficiu extra-salarial, folosit de companii pentru a susţine masa de prânz a angajaţilor în zilele de lucru, iar tranziţia către tichetele de masă electronice este în creştere în rândul companiilor medii şi mici, arată datele companiei Edenred România.

06 iun. 2017, 08:51
Peste 2,5 milioane de angajaţi din România primesc tichete de masă

Edenred România, liderul pieţei tichetelor şi cardurilor preplătite pentru companii, a anunţat că a depăşit pragul de 350.000 de carduri de masă Ticket Restaurant emise la sfârşitul primului trimestru 2017, scrie economica.net.

Citeşte şi TICHETELE DE VACANŢĂ în pericol. De ce nu le poate acorda Guvernul de la 1 iulie

Tichetele de masă electronice au fost lansate în octombrie 2015, ca urmare a unor modificări legislative care au permis emiterea lor pe suport electronic, pe lângă formatul clasic, de tichete pe hârtie, care funcţionează în continuare în paralel cu cardurile.

‘Tichetele de masă electronice sunt un mare pas înainte în programele moderne de beneficii extra-salariale din România. Cardurile de masă de la Edenred simplifică procedurile administrative în rândul companiilor şi aduc salariaţilor o flexibilitate sporită. Faptul că în doar 18 luni de la lansarea tichetelor de masa electronice, peste 350.000 de salariaţi au optat deja pentru carduri de masa Ticket Restaurant confirmă apetitul românilor pentru tehnologiile digitale şi pentru beneficiile pe care le aduc acestea în viaţa de zi cu zi’, a declarat Dana Sîntejudean, director general adjunct al Edenred România.

Continuarea articolului pe economica.net.