Peste 25 de universităţi şi şcoli britanice îşi prezintă oferta educaţională la Bucureşti

Publicat: Joi, 20 Noiembrie 2014 15:27 // Actualizat: Joi, 20 Noiembrie 2014 15:27 // Sursa: romaniatv.net

Peste 25 de universităţi şi şcoli britanice îşi vor prezenta, sâmbătă, oferta educaţională la Bucureşti, la cea de a doua ediţie a târgului educaţional Education UK Exhibition, organizat de British Council.

Foto: fundatiadanvoiculescu.ro

Evenimentul, în cadrul căruia sunt prezentate exclusiv instituţii de învăţământ britanice, se va desfăşura la Hotelul Howard Johnson din Bucureşti, între orele 10,00 - 19,00, iar accesul vizitatorilor este gratuit, informează un comunicat de presă al British Council.

În cadrul târgului educaţional, reprezentanţii universităţilor şi şcolilor britanice vor susţine o serie de seminarii pe teme diverse: cum se scrie un eseu pentru înscrierea la facultăţile din UK în aşa fel încât succesul să fie garantat, avantajele de a studia dreptul în Marea Britanie, ce domenii de specializare sunt competitive şi de ce, varietatea specializărilor în materie de artă şi design disponibile în Marea Britanie, la toate nivelurile de calificare (licenţă, masterat, doctorat) şi multe altele.

"Printre expozanţi se numără şi UCAS, organizaţia britanică responsabilă cu managementul aplicaţiilor pentru universităţile şi colegiile din Marea Britanie. Aceasta va susţine o prezentare menită să ofere o imagine de ansamblu asupra procesului de înscriere la studii în Marea Britanie, de la cum să aplici, cum să alegi cea mai potrivită specializare, cum să completezi aplicaţia online şi până la redactarea motivaţiei personale şi posibilităţile de finanţare", precizează comunicatul menţionat.

Vizitatorii pot afla direct de la universităţile de interes şi despre oferta de burse disponibilă pentru studenţii români.

Şapte dintre universităţile prezente la Education UK Exhibition sunt plasate în prima treime a University League Table 2015 (University of East Anglia, University of Birmingham, University of Kent, The University of Nottingham, Cardiff University, University of Manchester şi University of Essex), iar printre şcoli se remarcă Regent College şi The Duke of York's Royal Military School.

Programul complet al evenimentului educaţional este disponibil pe website-ul British Council, la www.britishcouncil.ro.

"Cei care se înscriu online la târgul educaţional au două şanse de a câştiga premii: vor participa automat la o tombolă cu premii şi se pot înscrie la un concurs foto care va aduce câştigătorului două bilete de avion, dus-întors, pentru Londra", mai susţin organizatorii.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
British Council târg educaţional targ educational bucuresti
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
20 nov 16:01
...la Bucureşti, la cea de a doua ediţie a târgului educaţional Education UK Exhibition, organizat de British Council. Citește mai departe…

...
1
EUR
4.8079
RON
25 Feb
noapte 3 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H