Peste 3.500 de români i-au urat „La mulţi ani” lui Mihai Neşu, într-o oră, pe pagina de Facebook RTV

Mihai Neşu împlineşte marţi, 19 februarie, vârsta de 30 de ani. Mii de români îi urează acestuia "La mulţi ani", prin intermediul paginii de Facebook a RTV.NET.

19 feb. 2013, 10:40
Peste 3.500 de români i-au urat „La mulţi ani” lui Mihai Neşu, într-o oră, pe pagina de Facebook RTV

Ziua de astăzi este una specială pentru Mihai Neşu, omul pentru care viaţa a urmat brusc un curs dureros acum aproape doi ani, în urma unui accident groaznic suferit pe terenul de antrenament. Fostul fotbalist împlineşte 30 de ani, iar în lupta sa din ultimele 20 de luni a fost susţinut în permanenţă de mii de persoane, care l-au încurajat în permanenţă şi i-au transmis forţa gândurilor lor.

Astăzi, mai mult decât oricând oamenii se simt mai apropiaţi de Mihăiţă Neşu şi doar într-o oră ştirea că acesta împlineşte 30 de ani, a primit peste 3.500 de like-uri pe pagina de Facebook a ROMÂNIATV.NET, 363 de share-uri şi a strâns peste 700 de comentarii. „La multi ani sanatate si sa ai taria si vointa de a merge mai departe„, „Un adevărat luptător, care a reuşit!!!!!!!!!!!!!!! LA MULŢI ANI!!!!!!!!!! Multă sănătate şi împliniri pentru un adevărat învingător, care acum ştie să preţuiască adevăratele lucruri în viaţa unui om„, sunt câteva dintre mesajele postate de pagina de Facebook.

Mihai Neşu s-a născut la data de 19 februarie 1983, la Oradea, iar în cariera sa de fotbalist a evoluat pentru Steaua şi FC Utrecht. De asemenea, a avut opt apariţii în tricoul echipei naţionale a României. Pe data de 10 mai 2011, Mihai Neşu s-a accidentat grav la un antrenament al lui FC Utrecht, iar în urma coliziunii cu un coleg de echipă a rămas paralizat de la gât în jos.

Anul trecut, în ianuarie, a susţinut prima sa conferinţă de presă de după accident, şi a anunţat că va înfiinţa o fundaţie care să ajute copiii români cu dizabilităţi.

Citeşte şi

Mihai Neşu, alături de Steaua, înaintea meciului cu Ajax, din Liga Europa FOTO

Mihai Neşu, înapoi pe terenul unde a rămas paralizat. „Mi-o fi frig, dar dacă nu simt…” VIDEO

Imaginea zilei: Mihai Neşu, la un an şi şapte luni după accidentul care i-a schimbat viaţa