Peste 500 de poliţişti, la manifestările prilejuite de Ziua Armatei României şi de sărbătoarea Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou. Restr

Publicat: Miercuri, 25 Octombrie 2017 12:39 // Actualizat: Miercuri, 25 Octombrie 2017 12:39 // Sursa: romaniatv.net

Peste 500 de poliţişti asigură, timp de patru zile, ordinea publică şi siguranţa rutieră, cu ocazia manifestărilor prilejuite de Ziua Armatei României şi de sărbătoarea Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, precum şi alte 50 manifestări comemorative şi cultural artistice din ţară. Activităţile au loc în 22 de judeţe şi în Capitală şi vor strânge, potrivit organizatorilor, peste 75.000 de persoane. În Bucureşti se vor impune, joi, restricţii de circulaţie pe mai multe artere.

Până duminică, la nivel naţional vor avea loc 50 manifestări comemorative şi activităţi cultural artistice, în 22 de judeţe şi în Capitală, la care se estimează participarea a peste 75.000 de persoane, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române..

Se va avea în vedere combaterea cerşetoriei, vagabondajului şi comerţului ambulant neautorizat, depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care afectează climatul de siguranţă publică.

Poliţiştii vor lua şi măsuri de prevenire a înşelăciunilor, acostărilor de persoane, furturilor din poşete, buzunare sau autoturisme.

În Bucureşti, poliţiştii se vor ocupa de fluidizarea traficului rutier în zona adiacentă Catedralei Patriarhale şi a celorlalte obiective din programul manifestărilor religioase, pe traseul de desfăşurare a procesiunii şi în zona adiacentă lăcaşurilor de cult cu afluenţă mare de public.

Joi vor fi desfăşurate procesiuni religioase, între orele 17.30 - 18.00, simultan, pe mai multe trasee din Bucureşti. Primul traseu este Platoul Catedralei Patriarhale - Str. Patriarhiei - Str.11 Iunie - Bd. Regina Maria - Aleea Dealul Mitropoliei, iar cel de-al doilea Biserica Sf. Spiridon cel Nou - Calea Şerban Vodă - Str. Bibescu Vodă - Aleea Dealul Mitropoliei.

La Crucea Brâncovenească de la baza Dealului Patriarhiei, unde va avea loc joncţiunea celor două coloane, se va desfăşura o slujbă religioasă şi se va continua deplasarea până la Altarul de Vară.

Bridaga Rutieră anunţă că traficul rutier se va închide, joi, între orele 17.00 - 18.00, pe durata desfăşurării procesiunilor, pe traseele menţionate şi străzile care acced în acestea.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
procesiune religioasă Sfântul Dimitrie cel Nou Ziua Armatei
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 oct 14:05
Răspunde | Votează email 0 email
POPESCU GEORGETA
INTELEG UNII LIMBILE DANSAND CU TRUNCHIURILE COPACILOR SI LE IAU MUNCA LA ALTII CARE SE CHINUIE PE PIELEA LOR SI PE PUTEREA LOR SUB PRETEXTUL CA AU LIPSURI:
25 oct 13:54
Răspunde | Votează email 0 email
BUHA NICOLETA
TB SA NI SE PREDEA JOCUL-SPIEL CA IN CARTE SI IN LOC SA PREDEA NE PUNE SA NE ZICEM PARERILE SI SA -I ARATAM CUM SE JOACA KINDER IN KITA; SPIELEN-IN SCHIMB AM LUAT INCA UN 5 PE MOTIV CA EU VERGESSE; UIT SA SCRIU CE IN CARTE-EU CRED CA-SI BAT JOC DE NOI CA ZIC CA MINTEA NOASTRA SI CREIERUL NOSTRU NU FUNCTIONEAZA; NU REALIZEAZA NIMIC:
1
EUR
4.8378
RON
06 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H