Peste 700 de jandarmi vor asigura ordinea publică la Supercupa României

Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la Supercupa României, dintre Steaua şi Petrolul Ploieşti, care se va disputa miercuri pe "Arena Naţională", de la ora 20.45.

09 iul. 2013, 09:19
Peste 700 de jandarmi vor asigura ordinea publică la Supercupa României

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.30 doar pe bază de bilete şi invitaţii, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei, remis Mediafax.

Suporterii echipei Petrolul Ploieşti vor fi direcţionaţi spre intrarea în complex situată pe Bulevardul Pierre de Coubertin, iar traseul recomandat celor care se vor deplasa în mod organizat cu autocare sau microbuze este DN1 – Bdul. Aerogării – Bdul. Barbu Văcărescu – Şos. Ştefan cel Mare – Şos. Mihai Bravu – strada Vatra Luminoasă.

Suporterii echipei Steaua precum şi cei neutri vor intra în stadion prin Bdul. Basarabia şi Str. Maior Ion Coravu.

Traficul rutier va fi restricţionat, în ziua jocului, după cum urmează:

– Începând de la ora 14.00, pe Bulevardul Pierre de Coubertin, între strada Vatra Luminoasă şi intrarea în complex, cu excepţia mijloacelor de transport RATB;

– Începând de la ora 17.30, pe Bulevardul Pierre de Coubertin, între Şoseaua Iancului şi intrarea în complex, şi pe strada Vatra Luminoasă, între Şoseaua Mihai Bravu şi Bulevardul Pierre de Coubertin, precum şi pe strada Maior Ion Coravu, între Şoseaua Mihai Bravu şi intrarea în complex.

Citeşte şi Derby-ul Dinamo – Steaua se joacă în august. Vezi programul complet al Ligii I, ediţia 2013/2014