Peste 800 de locuri în liceele arădene, neocupate după cea de-a doua etapă a repartizării

Peste 800 de locuri au rămas libere în liceele din judeţul Arad, după cea de a doua etapă a repartizării computerizate, în care au fost admişi 12 candidaţi.

26 iul. 2013, 12:54
Peste 800 de locuri în liceele arădene, neocupate după cea de-a doua etapă a repartizării

„În cea de a doua etapă a repartizării computerizate, în liceele din judeţul Arad au fost declaraţi admişi 12 candidaţi, cea mai mică medie fiind 4,26, iar cea mai mare 7,89”, a declarat vineri, pentru Agepres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad, prof. Mariana Tocaciu.

Potrivit acesteia, patru dintre candidaţii admişi în etapa a doua sunt din judeţul Bihor, unul este din judeţul Dolj, unul din judeţul Timiş, iar şase din judeţul Arad.

„După etapa a doua de repartizare, la liceele din Arad au rămas neocupate 833 de locuri libere în liceele din Arad. Cele mai multe sunt la Colegiul Tehnic de Contrucţii şi Protecţia Mediului Arad (132); la Colegiul Tehnic ‘Aurel Vlaicu’ Arad (67) şi la Liceul Tehnologic Chişineu Criş (48)”, a precizat prof. Mariana Tocaciu.

După primă etapă a repartizării computerizate, peste 60 de licee din Arad au avut toate locurile ocupate, fiind declaraţi admişi 2.992 elevi. Cea mai mare medie de admitere – 10 – a fost înregistrată la Colegiul Naţional ‘Moise Nicoară’ şi la Liceul Baptist ‘Alexa Popovici’, iar cea mai mică – 3,63 – la Liceul Teoretic din Sebiş.

Citeşte şi: ADMITERE LICEU 2013: S-au afişat listele cu elevii admişi, după cea de-a doua repartizare