Peste 80% din turiştii Mareea cu rezervări din 3 septembrie au primit variante de relocare pentru vacanţe

Peste 80% din turiștii Mareea cu rezervări și check-in începând cu 3 septembrie au primit variante de relocare pentru petrecerea sejururilor, datorită sprijinului principalilor parteneri tour-operatori și hotelieri, potrivit unui comunicat al agenției de turism.

07 sept. 2016, 12:34
Peste 80% din turiştii Mareea cu rezervări din 3 septembrie au primit variante de relocare pentru vacanţe

„Sperăm că toate aceste eforturi cumulate, precum și variantele de relocare și alternativele prezentate pentru sejururi (turism intern), au mai atenuat din neplăcerile cauzate turiștilor afectați de starea de insolvență a societății”, spun reprezentanții Mareea.

Conform acestora, celula de criză constituită de Mareea pentru gestionarea acestei situații este, în continuare, în permanentă comunicare cu turiștii, dar și cu partenerii tour-operatori, hotelieri, ANAT, care oferă sprijin la numerele de telefon afișate pe site-ul agenției de turism.

Peste 1000 de turişti, ŢEPUIŢI cu aproape jumătate de MILION de euro. Ce explicaţii dă patronul agenţiei de turism

Tour-operatorul Mareea și-a anunțat sâmbătă dimineața incapacitatea de plată și a anunțat că va cere deschiderea procedurii de insolvență. Pentru recuperarea sumelor datorate de Mareea, în cazul în care nu se acceptă soluțiile compensatorii oferite de tour-operatori și hotelieri, turiștii se pot adresa companiei care a eliberat polița de insolvență pentru aceasta, în valoare de 50.000 de dolari.