Peste 900 de candidaţi înscrişi în programul de internship lansat de Guvern

Peste 900 de candidaţi s-au înscris pentru programul de internship lansat de Guvern, iar 75 dintre aceştia au fost selectaţi în vederea unui interviu ulterior, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a premierului Victor Ponta.

08 iul. 2013, 16:58
Peste 900 de candidaţi înscrişi în programul de internship lansat de Guvern

Primul program de internship din administraţia centrală a fost lansat pe 15 iunie de către Guvern. Programul se adresează studenţilor cu rezultate deosebite, tinerii selectaţi urmând să fie repartizaţi, în funcţie de competenţe, la Cancelaria primului-ministru sau la Secretariatul General al Guvernului.

Pentru a fi incluşi în Programul [email protected], tinerii trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele criterii de eligibilitate: să deţină cetăţenia română; să aibă vârsta de până la 25 de ani la momentul debutului programului; să fie studenţi ori tineri absolvenţi ai programelor universitare de licenţă; să cunoască bine cel puţin o limbă străină de circulaţie internaţională; să aibă cunoştinţe de bază în domeniul IT (respectiv cunoştinţe avansate pentru aplicaţii la Direcţia Servicii Online şi Design).

Termenul limită pentru depunerea aplicaţiilor a fost 1 iulie.