Pet Expo: Cel mai mare târg dedicat animalelor de companie a început vineri, în Capitală

Pet Expo, cel mai mare târg dedicat animalelor de companie, a început vineri, 31 mai, în Capitală. Evenimentul are loc la Romexpo şi va fi plin de evenimente. Mai mult, la Pet Expo veţi putea găsi animăluţe de adoptat.

30 mai 2013, 17:31
Pet Expo: Cel mai mare târg dedicat animalelor de companie a început vineri, în Capitală

PetExpo reuneşte cele mai importante firme de pe piaţa bunurilor şi a serviciilor dedicate animalelor de companie şi iubitorilor de animale. Astfel, sunt prezenţi la PetExpo producători, importatori şi distribuitori de hrană, produse de dresaj, îmbrăcăminte, bijuterii, cuşti, lese, pături, jucării, produse de igienă, medicamente şi altele, precum şi numeroşi crescători care aduc la târg animale de toate tipurile, rasele şi mărimile pe care tu le poţi admiră sau chiar lua acasă, anunţă organizatorii târgului.

De asemenea, o importantă secţiune este dedicată companiilor care oferă servicii în domeniu: cabinete veterinare, şcoli de dresaj, pensiuni pentru animalele de companie sau servicii funerare.

Acvariile sunt o categorie de mare interes la târg, pe lângă crescătorii şi importatorii de animale exotice, precum păsări, reptile sau păienjeni. Veţi putea admira şi expoziţiile de câini, pisici, porcuşori de Guineea şi tot felul de animăluţe mici.

Dacă aveţi un animăluţ, puteţi veni cu el la jocurile şi concursurile organizate în Arena PetExpo.Veţi putea asista la numeroasele demonstraţii care vor avea loc pe parcursul târgului şi veţi avea posibilitatea să aflaţi ce fel de echipă formaţi, participând la diverse concursuri, precum:

– Demonstraţii de dresaj spectaculoase;
– Prezentări de rase de câini;
– Prezentări de rase de pisici;
– Prezentări de modă;
– Concursul “Cel mai mâncăcios căţel” pentru toţi căţeii prezenţi;
– Concursul “Traseu cu obstacole” pentru toţi căţeii prezenţi;
– Concursuri surpriză.

Dacă nu aveţi încă un animăluţ de companie, veţi avea şansa să adoptaţi de la asociaţiile pentru protecţia animalelor prezente la Pet Expo.

Programul de vizitare:

Vineri (31.05.2013) 10:00 – 18:00
Sambata (01.06.2013) 10:00 – 18:00
Duminica (02.06.2013) 10:00 – 16:00

Bilete

Adulti: 10lei
Elevi, pensionari: 5lei
Copiii sub 5 ani: gratuit