PetCube: Gadgetul care îţi permite să te joci cu animalul tău de acasă oriunde ai fi FOTO

O companie din Ucraina a realizat PetCube, dispozitivul care le permite posesorilor de animale de companie să se joace cu acestea, de oriunde din lume.

23 mai 2013, 09:32
PetCube: Gadgetul care îţi permite să te joci cu animalul tău de acasă oriunde ai fi FOTO

Folosind o aplicaţie specială, utilizatorii pot controla laserul oriunde în cameră şi să îşi privească animăluţele cum aleargă după el.

Inventatorul dispozitivului, Alex Neskin, spune că l-a făcut pentru a se juca cu propriul câine şi abia s-a gândit la el ca la o afacere.

„M-am mutat într-un nou apartament, iar Rocky lătra şi zgâria tot timpul. Sunt un fan al roboticii, aşa că am pus o cameră web ca să văd ce face. Stătea în spatele unei uşi şi lătra. Înnebunea de fiecare dată când îi arătam un  laser, aşa că am ataşat unul de camera web şi se mişca de fiecare dată când se mişca şi camera”, a declarat Alex.

Tânărul a creat şi un website unde prietenii lui pot să intre şi să se joace cu Rocky, în timpul zilei. Iniţiativa lui a avut un mare succes, aşa că a decis să îşi deschidă o firmă pentru a realiza acest produs.

Dispozitivul este încă în dezvoltare, însă prototipul a fost dezvăluit la conferinţa Seedcamp Week din Berlin. Proiectul va fi lansat pe site-ul Kickstarter în câteva săptămâni, pentru a strânge fonduri pentru producţia în masă.

Alex şi câinele său, Rocky