Peter Imre, despre Dinu Patriciu: Nu cred că este în deplinătatea facultăţilor mintale

Peter Imre a făcut, la România TV, acuzaţii serioase la adresa fostului său partener de afaceri Dinu Patriciu, afirmând că atitudinea sa din ultimul an ar lăsa de înţeles că nu este în deplinătatea facultăţilor mintale.

08 iun. 2013, 18:43
Peter Imre, despre Dinu Patriciu: Nu cred că este în deplinătatea facultăţilor mintale

„Eu l-am rugat pe Dinu Patriciu să ne închidem afacerile într-un spaţiu intim, în spatele uşilor închise, domnia lui, probabil că Dumnezeu, prin banii pe care i-a dat, sau prin norocul pe care i l-a dat, i-a luat minţile. Eu nu cred că astăzi Dinu Patriciu este în deplinătatea facultăţilor mintale. Pe baza a ceea ce am văzut în ultimul an în comportamentul unui om, din punctul meu de vedere, este greu de a fi calificat ca normal. Un om care spune că a avut, şi s-a lăudat, cu o avere de 2,2 miliarde de euro, acum un an jumătate, şi acum spune că are 191 milioane, respectiv a pierdut 2 milioane de euro pe zi de atunci, nu poate fi catalogat normal„, a declarat Peter Imre la România TV.

Peter Imre a câştigat, printr-o sentinţă judecătorească, dreptul de a-l executa silit pe Dinu Patriciu pentru o datorie de 80.000 de euro. După mai multe încercări eşuate a executorilor siliţi de a recupera bunuri în suma datoriei, vineri, Peter Imre a declarat că banii au fost transferaţi în contul executorului judecătoresc.

Citeşte şi ACASĂ la Dinu Patriciu. Vila din Snagov a omului de afaceri este ca un muzeu VIDEO