Petre Tobă anunţă că vor fi înfiinţate trei noi centre de migraţie. Unde vor fi construite

Publicat: Duminică, 13 Decembrie 2015 14:00 // Actualizat: Duminică, 13 Decembrie 2015 14:00 // Sursa: romaniatv.net

Trei noi centre de migrație vor fi înființate, alături de cele șase deja existente, a anunțat, duminică, ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, în cadrul ședinței Comisiilor reunite de buget-finanțe din Parlament, care au adoptat raport favorabil pentru bugetul MAI pe anul 2016.

"În momentul de față, Inspectoratul General pentru Imigrări are în gestionare șase centre: la București, Șomcuta Mare, Rădăuți, Galați, Timișoara și Giurgiu.

Am prevăzut preluarea a încă trei sedii și demararea lucrărilor pentru reabilitarea, amenajarea și dotarea acestor sedii, conform cerințelor Inspectoratului General pentru Imigrări: la Câmpulung Muscel, Tășnad și Bumbești-Jiu. Cele trei pe care le vom avea suplimentar credem că în prima etapă pot asigura o primă intervenție", a răspuns ministrul Petre Tobă, întrebat dacă România va putea prelua cota de imigranți care i-a fost repartizată, scrie Agerpres.

Bugetul Ministerului Afacerilor Interne pentru anul 2016 a fost adoptat, duminică, în unanimitate, fără amendamente, de către Comisiile reunite de buget-finanțe din Parlament. Bugetul MAI pentru 2016 se ridică la 11,693 miliarde lei.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
centre de migratie migranti Romania Petre Tobă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
HUFF.RO
Scrisoarea elevului Ștefan către învățătoare a devenit virală pe internet astăzi. Ce i-a cerut elevul învățătoarei a lăsat-o fără cuvinte
Scrisoarea elevului Ștefan către învățătoare a devenit...
HUFF.RO
HUFF.RO
13 dec 14:08
...Tobă, în cadrul ședinței Comisiilor reunite de buget-finanțe din Parlament, care au adoptat raport favorabil pentru Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net Citeste si......
1
EUR
4.8590
RON
22 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H