Petrecere cu arme de vânătoare la o aniversare. Şapte persoane au fost rănite

Şapte persoane au fost rănite prin împuşcare, miercuri noaptea, în timpul unei petreceri de aniversare, la Strasbourg. 

23 aug. 2018, 11:00
Petrecere cu arme de vânătoare la o aniversare. Şapte persoane au fost rănite

Incidentul armat s-a petrecut cu ocazia unei aniversări, miercuri seara, în cartierul Neuhof din Strasbourg şi a fost provocat de două familii care au început să se certe după ce consumaseră băuturi alcolice, a informat Prefectura din Bas-Rhin.

Scandalul dintre cele două familii are la bază o istorie a rivalităţii care a degenerat cu ocazia acestui eveniment într-un câmp de luptă armată, soldat cu împuşcături cu arme de vânătoare. 

Scandalul s-a petrecut către ora locală 20:00. Şapte persoane au fost rănite uşor. Şase dintre ele au fost aduse la spital, iar alta a primit îngrijiri medicale în localul unde se desfăşura petrecerea. 

Poliţiştii care anchetează cazul au confirmat că a avut loc un scandal cu arme de foc, majoritatea fiind arme de vânătoare ce au fost ridicate ulterior de către poliţişti, pentru anchetă. 

Schimbul de focuri s-a petrecut în afara localului, în spaţiul public. 

Şase persoane au fost interpelate, potrivit unor surse apropiate anchetei şi poliţiei. Aceste instituţii au precizat că vârstele protagoniştilor scandalului au vârste cuprinse între 40 şi 60 de ani. 

Siguranţa departametală a fost însărcinată cu ancheta deschisă de autorităţi pentru „violenţe urbane”, potrivit DDSP.