Petrecere de pomină de ziua lui Nicu Gheară, într-un hotel de fiţe din Austria FOTO

Petrecere cu fast şi vedete autohtone şi internaţionale la ziua de naştere a lui Nicu Gheară. La împlinirea a 48 de ani, omul de afaceri şi-a serbat ziua de naştere la un hotel de fiţe din Austria. La petrecerea de mii de euro au avut loc prezentări de modă şi recitaluri.

18 ian. 2013, 11:38

Multă lume bună i-a fost alături lui Nicu Gheară de ziua sa de naştere. O mulţime de persoane publice din România, între care Anda Adam, Julia Jianu, Radu Groza, Marcel Pavel sau Roxana Nemeş, i-au urat „La mulţi ani” omului de afaceri la hotelul din staţiunea austriacă Kitzbuhel. Lor li s-au alăturat oameni de afaceri importanţi din străinătate.

Marea petrecere a fost precedată de prezentări de modă ale designerilor Cătălin Botezatu, Iulia Albu, Laura Olteanu şi Clara Rotescu, în cadrul festivalului Winter Fashion. Marcel Pavel şi Julia Jianu au asigurat partea artistică, la fel şi Roxana Nemeş. Bibliotecara sexy s-a metamorfozat pentru scurt timp în diva anilor ’50, cântând, printre altele, şi „Happy Birthday Mr. President”.