Petrecere în Călăraşi, cu calul în sufragerie. Cum au fost amendaţi cei 8 bărbaţi

Petrecere în Călăraşi, cu calul în sufragerie. Opt bărbați din comuna Nana au fost amendați, după ce imaginile cu ei au devenit virale. Aceștia petrec alături de un cal, astfel că au fost sancționați pentru încălcarea normelor privind protecția animalelor.

14 nov. 2021, 18:18
Petrecere în Călăraşi, cu calul în sufragerie. Cum au fost amendaţi cei 8 bărbaţi
Petrecere în Călăraşi, cu calul în sufragerie

Petrecere în Călăraşi, cu calul în sufragerie. Imaginile au ajuns pe rețelele de socializare şi se vede cum calul este în sufrageria unei locuințe, iar, la un moment dat, petrecăreții îi dau animalului să mănânce o franzelă și îl urcă cu copitele pe umerii unuia dintre bărbați.

Citeşte şi: Descinderi în Călăraşi, de faţă cu ministrul Mediului, la persoanele care ardeau ilegal deşeuri: „Dacă nu facem curat într-o săptămână … Vă mulţumim, domnu’ şef!”

Petrecere în Călăraşi, cu calul în sufragerie

Poliţiştii s-au sesizat şi i-au amendat pe bărbaţii care participau la petrecere, primind în total amenzi de 21.500 de lei.

Cu privire la animalul apărut în filmare, acestuia nu i-au fost aplicate agresiuni şi nu a fost supus altor rele tratamente de către persoanele prezente, iar în urma actului de teribilism al unuia dintre bărbaţi în încercarea de a ridica calul pe umeri, menţionăm că atât cabalina, cât şi bărbatul nu au suferit vreo leziune, prin acest act nefiind încălcată nicio normă din domeniul protecţiei animalelor”, a anunţat IPJ Călăraşi, într-un comunicat de presă, potrivit Adevărul.ro.

Caz cutremurător în Călărași

Un bărbat de 47 de ani din Călăraşi şi-ar fi înjunghiat și spintecat cumnata şi pe ginerele acesteia, iar femeia, care a fost rănită la piept, a murit.

Criminalul ar fi acționat în urma consumului de alcool şi a unor conflicte mai vechi din familie, a fost dus la audieri.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au fost sesizaţi, luni seară, despre faptul că o femeie a fost înjunghiată.

Imediat, la faţa locului s-au deplasat efective din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi care au constatat că în jurul orei 20:10, pe fondul consumului de alcool şi al unor conflicte familiale mai vechi, un bărbat, de 47 de ani, din municipiul Călăraşi, a înjunghiat-o pe cumnata sa, de 52 de ani, în zona toracelui şi pe ginerele acesteia, de 22 de ani, în zona inghinală”, a anunţat Poliţia Călăraşi.

Din păcate, femeia nu a supraviețuit atacului, iar decesul acesteia a fost declarat la scurt timp. Tânărul a fost transportat de urgență la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.