Petrecerea Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav a fost întreruptă de evenimentul care a pus Capitala pe jar

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au căsătorit în cursul zilei de vineri. Astfel, pentru a sărbători evenimentul, cei doi au organizat o petrecere selectă la care au fost invitaţi doar membrii familiei şi prietenii foarte apropiaţi. Cu toate acestea, inedit este faptul că, din cauza meciului de fotbal România-Ungaria,cheful s-a terminat repede.

07 sept. 2013, 08:07
Petrecerea Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav a fost întreruptă de evenimentul care a pus Capitala pe jar

Cu toate că Draguşanu se aştepta la o nuntă „ca în poveşti”, care să dureze trei zile şi trei nopţi, petrecerea de după cununie a durat doar câteva ore, potrivit Libertatea.

Citeşte şi Prima REACŢIE a lui Adrian Cristea după cununia civilă a Biancăi Drăguşanu

Inedit este faptul că prima persoană care a părăsit restaurantul a fost char naşa, Nicoleta Luciu, care s-a grăbit să ajungă la meciul România-Ungaria alături de soţul ei. Mai mult, la ora 19.50 până şi mirii au părăsit localul. Dacă Bianca a fost rezervată în declaraţii, Victor Slav a povestit că întregul eveniment a decurs perfect iar membrii familiei se înţeleg foarte bine. În acelaşi timp, petrecerea va continua în cursul serii de sâmbătă, atunci când cuplul proaspăt căsătorit va ieşi în oraş cu naşii.

Citeşte şi Incidente neplăcute la nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav. Vezi ce era să păţească naşa Nicoleta Luciu