PETRECEREA BURLACILOR i-a adus moartea. Ce a păţit un bărbat la OPT ZILE după nuntă

Un bărbat din Marea Britanie a murit la câteva zile după nuntă din cauza unui incident petrecut la petrecerea burlacilor. Prietenilor nu le-a venit să creadă când au auzit vestea tragică.

17 aug. 2015, 10:24
PETRECEREA BURLACILOR i-a adus moartea. Ce a păţit un bărbat la OPT ZILE după nuntă

Ben Aucott, un bărbat din Marea Britanie, a murit la opt zile de la nuntă din cauza unei petreceri a burlacilor. Astfel, în timp ce era cu prietenii în oraş, el a călcat strâmb şi şi-a sucit glezna, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Un cunoscut om de televiziune a fost găsit mort în casă. Se pare că a făcut atac de cord

„Ne-am distrat şi, în timp ce mergeam spre hotel, Ben s-a lovit la glezna. L-am cărat până în camera şi ne-am dus la culcare. A două zi, l-am dus acasă. Apoi am primit un telefon prin care am fost anunţaţi că Sam este la spital de 4 zile. Glezna lui era ruptă în două locuri„, a povestit unul dintre prietenii mireului.

Mai mult, după alte câteva zile, bărbatul a decedat subit. În urma investigaţiilor, medicii au descoperit că de vină a fost un cheag de sânge care s-a format în picior şi a ajuns la inimă.

Citeşte şi Petrecerea burlacilor s-a terminat tragic pentru un britanic

Nimeni nu concepe că Ben a murit„, a declarat cavalerul de onoare.

Cu toate acestea, Sam, soţia bărbatului, este cea mai devastată persoană de moartea celui care i-a fost soţ pentru 8 zile.