Petrecerea lui Cătălin Botezatu, oprită de Poliţie. Ce amendă a primit patronul clubului de fiţe

Petrecerea lui Cătălin Botezatu, oprită de Poliţie. Designerul a împlinit 55 de ani şi a organizat o petrecere pe cinste într-un club de fiţe din Capitală. Chiar dacă iniţial a declarat că nu vrea să organizeze nimic, până la urmă s-a răzgândit şi a petrecut alături de prieteni.

06 dec. 2021, 13:52
Petrecerea lui Cătălin Botezatu, oprită de Poliţie. Ce amendă a primit patronul clubului de fiţe
Petrecerea lui Cătălin Botezatu, oprită de Poliţie

Petrecerea lui Cătălin Botezatu, oprită de Poliţie. Mai multe persoane din showbiz au dansat alături de sărbătorit într-un local din nordul Capitalei, însă, din păcate, poliția a decis să facă un control de rutină și a oprit petrecerea organizată de designer.

Citeşte şi: EXCLUSIV Cătălin Botezatu, reacţie explozivă în scandalul licitației testelor din salivă aduse în școli

Petrecerea lui Cătălin Botezatu, oprită de Poliţie

Oamenii legii nu doar că au oprit distracţia, dar au acordat şi amenzi usturătoare. Patronul localului a fost cel care a primit cea mai mare amendă!

Potrivit Viva.ro, nu a fost vorba despre o sesizare la 112, ci pur și simplu de un control. Poliția a intrat în local la ora 21:15, deși muzica era oprită de la ora 21:00.

Aceștia au menționat că în interior se aflau 15 persoane. Patronul a fost sancționat cu amenda în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea programului de funcționare și încă 10.000 de lei pentru că locația funcționa în regim de club.

Angela Similea, mesaj emoționant de ziua lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a fost invitat la Teo Show, unde designerul a izbucnit în lacrimi, în momentul în care Angela Similea și-a exprimat respectul față de talentul său.

Eu eram mic și o idolatrizam datorită vocii și a ținutelor. Nu am cuvinte să spun. În timp am avut șansa și onoarea sa fac videoclipuri. Am făcut rochiile acestei dive pentru mine era ceva dumnezeiesc și așa va rămâne”, a declarat impresionat Botezatu.

Producătorii de la Teo Show i-au pregătit lui Cătălin Botezatu o surpriză de proporții. Angela Similea și-a făcut prezența prin telefon în cadrul emisiunii și i-a făcut designerului o declarație în care și-a manifestat admirația și respectul față de munca sa.

Cu una dintre ținutele pe care mi le-ai creat tu pentru Mamaia, eu am câștigat cu „Să mor de dragoste rănită”, sufletul tuturor românilor, declarând-o melodia secolului. Am dat mâna atunci , eu am fost mereu impresionată de talentul tău și nu numai, pentru că mulți au talent, dar nu știu cum să-l folosească.

Tu ai fost orientat de mic, ai știut să folosești darurile cerești, Dumnezeu ți-a fost alături, e adevărat că ai plătit cu sănătatea ta, dar omul care lucrează cu credință și cu dăruire nu poate să nu plătească într-un fel, și, pentru că nu vorbesc din cărți, știu câtă jertă se face pentru a-ți duce profesia la înălțimile pe care tu simți că o poți duce.

Eu îți doresc pentru ziua ta, un singur lucru care să facă media tuturor celorlate daruri” a declarat cu emoție Angela Similea.


loading...