Petrică Mîțu Stoian ”bântuie” clinica în care s-a tratat după infectarea cu COVID. Ce se întâmplă acolo, la aproape trei luni de la moartea sa

Au trecut aproape trei luni și încă se vorbește despre moartea fulgerătoare a lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul a murit pe 6 noiembrie 2021. Moartea lui a șocat o țară întreagă, chiar și pe cei care nu l-au cunoscut, dar i-au apreciat muzica.

30 ian. 2022, 15:25
Petrică Mîțu Stoian ”bântuie” clinica în care s-a tratat după infectarea cu COVID. Ce se întâmplă acolo, la aproape trei luni de la moartea sa

Petrică Mîțu Stoian a murit la 61 de ani. Învinsese Covid-ul și începuse tratamentul de recuperare. Era foarte optimist că își revine repede. Soarta i-a dat o lovitură puternică. Din nefericire, ajuns la o clinică privată pentru recuperare, artistul a început să se simtă rău.

A fost dus de rugență la spitalul din Reșița și internat la ATI. Din nefericire, aici a făcut stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat de medici. Apropiații lui au susținut că tratamentul cu terapia hiperbară urmat la clinică i-ar fi agravat starea.

„Avea probleme cu inima și acest tratament se pare că i-a declanșat ceva sau i-a agravat probleme cu inima pe care le avea. Nu știu din ce motive s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Avea și probleme cu coagularea sângelui.”, a declarat Niculina Stoican pentru wowbiz.ro, după ce a aflat că artistul a murit.

Mai mult, sora lui Petrică Mîțu Stoian spunea că dacă analizele acestuia ar fi fost verificate de un medic înainte de tratament, el ar fi putut fi salvat.

„Am dosarul lui, cum și-a făcut la Craiova, tot ce trebuia. Dacă se uita un medic pe el își dădea seama că nu are ce căuta Petrică acolo. Trebuia să îl trimită acasă. El a murit cu zile. E groaznic.”, a declarat sora artistului.

Și reprezentanții clinicii unde a fost tratat Petrică Mîțu Stoian au avut o reacție în tot acest scandal izbucnit după moartea interpretului. După ce artistul a fost supus unui control preliminar, „s-au constatat valori în limite normale ale parametrilor fiziologici pentru a urma o terapie cu oxigen hiperbaric.”

Oamenii care au fost mișcați de plecarea de pe această lume a lui Petrică Mîțu Stoian critică și acum serviciile oferite de respectiva clinică, mai ales că unii dintre ei au fost și ei pacienți.

„Ce mai încercați cu clinica, când voi nu ați verificat analizele lui Petrică Mîțu Stoian, care era cunoscut, nu un om de rând!”, a reproșat un român clinicii pe pagina de Facebook.

Angajații clinicii respective au răspuns imediat. „De unde știți că nu am verificat analizele respective? Chiar vă sfătuim să nu mai preluați șaboane de presă de scandal, fiindcă sunt mesaje neadevărate pe care le propagă vânătorii de senzațional. Un om corect de informează corect.”