Petrică Mîţu Stoian, ultima discuţie cu Mirela Vaida. Ce i-a dezvăluit prezentatoarei tv înainte să moară

Cu doar o zi înainte să moară, Petrică Mîţu Stoian a filmat Revelionul 2022 în platoul de la Acces Direct. Regretatul cântăreţ de muzică populară i-a dezvăluit Mirelei Vaida planurile sale pentru anul următor.

30 dec. 2021, 22:00
Petrică Mîţu Stoian, ultima discuţie cu Mirela Vaida. Ce i-a dezvăluit prezentatoarei tv înainte să moară

Petrică Mîţu Stoian, ultima discuţie cu Mirela Vaida. Cu doar câteva ore înainte să se interneze în spital, cântăreţul de muzică populară a fost prezent la filmările pentru Revelion împreună cu Mirela Vaida.

Petrică Mîţu Stoian, ultima discuţie cu Mirela Vaida

Regretatul artist părea că se simte foarte bine, ba chiar i-a dezvăluit Mirelei planurile sale pentru viitor.

“Păi îmi propun să fie un an mult mai bun. Ăsta, 2021, nici nu vreau să mi-l amintesc, nici nu vreau să-l pun la anii mei, deci vreau să spun că nu-l folosesc (…) pentru că îl consider un an nul.

2022 să ne aducă sănătate! Să fim mult mai aproape cu sufletul și cu trupul de tâmpla lui Dumnezeu că asta ne-a mai rămas”, i-a spus cântăreţul de muzică populară Mirelei Vaida la filmările pentru Revelion, potrivit A1.ro. 

Citeşte şi Cum arătau Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican în tinerețe. Imagini inedite din perioada în care cântau împreună în Ansamblul „Doina Gorjului”

Petrică Mîțu Stoian s-a născut pe data de 18 septembrie 1960, în Isverna, zona Plaiul Cloșanilor, județul Mehedinți. A debutat la cunoscuta emisiune „Tezaur Folcloric”, difuzată la TVR, fiind descoperit de realizatoarea Mărioara Murărescu. În perioada 1995-2021 a fost angajat al Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Tg. Jiu.

Interpretul de muzică populară a murit pe 6 noiembrie, la vârsta de 61 de ani, la Spitalul de Urgență Reșița, după un tratament cu oxigen efectuat la o clinică medicală privată. Acesta a fost înmormântat în cimitirul Ungureni din Craiova.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa efectuează cercetări legate de moartea solistului de muzică populară Petrică Mîţu Stoian, la secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, pe rol fiind înregistrat un dosar penal având ca obiect infracţiunea de ucidere din culpă.

Citeşte şi Confesiunile lui Petrică Mîţu Stoian, la propriul mormânt. Ce spunea despre Doru Gusman