PETROLUL – BOTOSANI, 2-1 în primul meci al etapei a 7-a

PETROLUL - BOTOSANI LIVE VIDEO ONLINE. Petrolul Ploiești a învins cu scorul de 2-1 pe FC Botoșani, în prima partidă din etapa a şaptea a Ligii I, disputată vineri seară.

14 aug. 2015, 13:18
PETROLUL – BOTOSANI, 2-1 în primul meci al etapei a 7-a

PETROLUL – BOTOSANI LIVE VIDEO ONLINE. Petrolul si FC Botosani au deschis runda a saptea a Ligii 1.

Petrolul a punctat prin Rusu, în minutul 55, şi Varga, în minutul 64, iar FC Botoşani a redus din diferenţă prin Dimitrov, în minutul 80.

Petrolul a obţinut prima victorie din acest sezon şi a reuşit să scape de pasivul cu care a început campionatul, după ce a fost depunctată.

Petrolul era favorită în faţa FC Botoşani în meciul de diseară. Casele de pariuri au oferit o cotă de 2.25 pentru o victorie a găzarilor în faţa botoşănenilor. Un succes al elevilor lui Leo Grozavu pe „Ilie Oană” avea o cotă de 3.20, aceeaşi cotă având-o şi remiza. Pronosticul X2 are o cotă de 1.60. Vezi, pe winmasters.ro toate cotele.

În cele partu partide de liga I disputate anterior între cele două formaţii, botoşănenii au fost doar sparring-partner, înregistrând patru înfrângeri, nicio remiză şi nicio victorie, având două goluri marcate şi 10 primite!

Antrenorul formației FC Botoșani, Leo Grozavu, consideră că partida de vineri seară contra Petrolului Ploiești, din etapa a șaptea a Ligii 1, va fi una foarte dificilă, în condițiile nevoii de puncte a ambelor echipe. 

El a declarat, joi, că dificultatea meciului este dată și de faptul că ploieștenii nu au obținut, deocamdată, nicio victorie în noul sezon.

‘Orice rezultat care aduce puncte este bun. Fără îndoială că meciul va fi dificil. Nici Petrolul nu trece prin cea mai bună perioadă, sunt și ei într-o oarecare criză de rezultate și mai mult ca sigur că și ei își vor dori foarte mult să câștige primul joc din acest sezon în Liga I. Ținând cont de contextul în care se desfășoară, mai mult ca sigur că va fi un meci greu’, a afirmat Grozavu.

Tehnicianul botoșănean speră ca jucătorii săi să intre cu moralul ridicat pe terenul din Ploiești după victoria cu 1-0 obținută marți în fața CSMS Iași.