PETROLUL-FLAMURTARI 2-0 scor final în EUROPA LEAGUE

PETROLUL-FLAMURTARI 2-0. Petrolul s-a impus cu 2-0 în faţa lui Flamurtari, joi, în prima manşă din turul II preliminar al UEFA Europa League. Golurile au fost marcate de Nepomucenco şi Tamuz. Returul se joacă joia viitoare în Albania.

17 iul. 2014, 14:45

PETROLUL FLAMURTARI LIVE VIDEO. Petrolul şi Flamurtari, LIVE VIDEO de la ora 19:30, se întâlnesc, la Ploieşti, în prima manşă din turul II preliminar al EUROPA LEAGUE. PETROLUL-FLAMURTARI este LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. PETROLUL FLAMURTARI LIVE VIDEO.

PETROLUL – FLAMURTARI 2-0

FINAL. PETROLUL – FLAMURTARI 2-0.

min. 90: schimbare la Flamurtari: iese Zequiri, intră Gerxho

min. 89: cartonaş galben pentru De Lucas

min. 85: schimbare la Petrolul. Iese Tamuz, intră Morar

min. 84: GOL PETROLUL! A marcat Tamuz cu capul, după un corner. PETROLUL – FLAMURTARI 2-0!

min. 77: GOL PETROLUL! A marcat Nepomuceno cu un şut puternic din careu. PETROLUL – FLAMURTARI 1-0!

min. 76: schimbare la Flamurtari. Iese Lika, intră Meto

min. 75: cartonaş galben pentru Muzaka

min. 74: cartonaş galben pentru Geraldo

min. 73: schimbare la Petrolul. Iese Marinescu, intră N’Koy

min. 69: Pecanha are o intervenţie excelentă la un contraatac periculos al albanezilor

min. 67: schimbare la Flamurtari. Iese Abilaliaj, intră Shehaj

min. 53: Ocazie imensă de gol pentru Petrolul, la pătrunderea lui Teixeira

min. 46: schimbare la Petrolul. Iese Albin, intră Nepomuceno

A început repriza a doua a meciului Petrolul – Flamurtari.

PAUZĂ. PETROLUL-FLAMURTARI 0-0.

min. 45: cartonaş galben pentru Zeqiri

min. 39: cartonaş galben pentru Marinescu

min. 38: Albin trage foarte puţin pe lângă poartă dintr-o altă lovitură liberă

min. 36: Mutu execută dezolant o lovitură liberă de la 25 de metri

min. 22: intervenţie decisivă a lui Gerlado din faţa lui Muzaka

min. 7: Albin lasă pentru De Lucas, care ratează centrarea

min. 3: Teixeira centrează în faţa porţii, iar Lika respinge cu mari emoţii

A început meciul Petrolul – Flamurtari.

PETROLUL FLAMURTARI LIVE VIDEO. Iată cele două echipe de start:

PETROLUL: Pecanha – Alcenat, Hoban, Geraldo, Fanchone – Marinescu, De Lucas – Albin, Mutu, Teixeira – Tamuz.

Rezerve: Bolboaşă, Beţa, Gerson, Nepomuceno, Priso, Morar, N’Koy.

Antrenor: Răzvan Lucescu.

FLAMURTARI: I. Lika – Arberi, Kuqi, Veliu, Mici – Muzaka, Telushi, Lena, Lika – Abilaliaj, Zeqiri.

Rezerve: Xhelilaj, Idrizaj, Douglas, Sakaj, Meto, Gerxho, Shehaj.

Antrenor: Ernest Gjoka.

PETROLUL – FLAMURTARI este LIVE VIDEO AICI

PETROLUL FLAMURTARI LIVE VIDEO. Petrolul are prima şansă în faţa celor de la Flamurtari,echipă care a terminat pe locul 7 in campionat, dar care a obtinut dreptul de joc in EUROPA LEAGUE dupa castigarea Cupei Albaniei. PETROLUL FLAMURTARI LIVE VIDEO. Petrolul şi Flamurtari, LIVE VIDEO de la ora 19:30, se întâlnesc, la Ploieşti, în prima manşă din turul II preliminar al EUROPA LEAGUE. PETROLUL-FLAMURTARI este LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. PETROLUL FLAMURTARI LIVE VIDEO.

„Trebuie sa jucam rapid, sa-i dezechilibram si sa nu-i lasam sa se organizeze. Numarul 10 este foarte periculos, dar trebuie sa ne concentram asupra intregii echipe”, a declarat Razvan Lucescu inainte de PETROLUL FLAMURTARI LIVE VIDEO.

PETROLUL FLAMURTARI LIVE VIDEO. „Obiectivul nostru e de a merge cât mai departe, cât mai sus și bineînțeles și primul ar fi de a ajunge în grupe. Sperăm să o facem, avem calitățile și suntem jucători care putem să facem asta”, a spus Adrian Mutu înaintea meciului Petrolul – Flamurtari. PETROLUL FLAMURTARI LIVE VIDEO. Petrolul şi Flamurtari, LIVE VIDEO de la ora 19:30, se întâlnesc, la Ploieşti, în prima manşă din turul II preliminar al EUROPA LEAGUE. PETROLUL-FLAMURTARI este LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. PETROLUL FLAMURTARI LIVE VIDEO.

PETROLUL FLAMURTARI LIVE VIDEO. De la Petrolul vor lipsi doi jucatori importanti, Soni Mustivar, din cauza unei accidentari, si Victoras Astafei, jucator care nu s-a pus inca la punct cu pregatirea fizica. PETROLUL FLAMURTARI LIVE VIDEO. Petrolul şi Flamurtari, LIVE VIDEO de la ora 19:30, se întâlnesc, la Ploieşti, în prima manşă din turul II preliminar al EUROPA LEAGUE. PETROLUL-FLAMURTARI este LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. PETROLUL FLAMURTARI LIVE VIDEO.

PETROLUL FLAMURTARI LIVE VIDEO. Flamurtari a pierdut, pe 10 iulie, pe propriul teren, meciul retur din turul I preliminar al EUROPA LEAGUE, în fața georgienilor de la Sioni, cu 1-2, dar s-a calificat mai departe grație victoriei din tur, din Georgia, cu 3-2. Astfel, albanezii vor întâlni pe Petrolul. Meciul tur dintre Petrolul și Flamurtari, are loc, joi, 17 iulie, de la ora 19:30. Returul se va juca în Albania, la Vlora, peste o săptămână, miercuri, 23 iulie.

PETROLUL FLAMURTARI LIVE VIDEO. Flamurtari nu are un palmares internațional impresionant, dar se laudă cu faptul că au reușit să o învingă pe FC Barcelona în Cupa UEFA, în urmă cu 28 de ani.

PETROLUL FLAMURTARI LIVE VIDEO. Peste 200 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile „Matei Basarab” Ploieşti vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre Petrolul și Flamurtari, contând pentru turul II preliminar Europa League. Meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad „ridicat” de risc.

PETROLUL FLAMURTARI LIVE VIDEO. Echipe probabile:

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Geraldo, Hoban, Fanchone – Marinescu, De Lucas – Albin, Mutu, Teixeira – Tamuz. Antrenor: Răzvan Lucescu.

Flamurtari: Lika – Arberi, Veliu, Kuqi, Mici – Lika, Lena, Zeqiri, Muzaka – Telushi, Abilaliaj. Antrenor: Ernest Gjoka.

PETROLUL FLAMURTARI LIVE VIDEO. Petrolul şi Flamurtari, LIVE VIDEO de la ora 19:30, se întâlnesc, la Ploieşti, în prima manşă din turul II preliminar al EUROPA LEAGUE. PETROLUL-FLAMURTARI este LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. PETROLUL FLAMURTARI LIVE VIDEO.