PETROLUL – GAZ METAN 1-0: Meciul decis de o gafă antologică

Petrolul Ploieşti a învins pe Gaz Metan Mediaş cu scorul de 1-0 (1-0), sâmbătă, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 10-a a Ligii I de fotbal. 

04 oct. 2014, 18:04
PETROLUL – GAZ METAN 1-0: Meciul decis de o gafă antologică

PETROLUL – GAZ METAN 1-0: Petrolul s-a impus printr-un gol antologic, semnat de Victoraş Astafei (12), după ce portarul ceh Milos Buchta a degajat în atacantul echipei gazdă. 

Echipa antrenată de Gigi Mulţescu a avut o bară, prin Juan Albin (69).  

PETROLUL – GAZ METAN LIVE VIDEO LOOK TV  Antrenorul Petrolul Ploieşti, Gheorghe Mulţescu are o singură problemă de efectiv, Sony Mustivar, care a suferit o leziune musculară la meciul cu FC Viitorul și va fi obligat să se pregătească separat în următoarele trei săptămâni. LIVE VIDEO Petrolul Ploieşti – Gaz Metan Mediaş, de la ora 21:00, în etapa a zecea (X) a Ligii I AICIAICI şi AICI

Min. 12: Astafei deschide scorul după ce degajarea lui Buchta se loveşte de el

Echipele de start de la Petrolul – Gaz Metan:

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Geraldo, Satli, Fanchone – Priso, Marinescu, De Lucas, Teixeira – Nkoyi, Astafei

Gaz Metan: Buchta – Creţu, Muth, Cristea, Buzean – Todea, Tahar – Llullaku, Petre, Curtean – Roman

PETROLUL – GAZ METAN LIVE VIDEO LOOK TV Mijlocaşul Juan Ángel Albín face parte din lot, dar va începe partida pe banca de rezerve, urmând să fie utilizat în repriza secundă, uruguayanul nefiind sută la sută pregătit din punct de vedere fizic.

PETROLUL – GAZ METAN LIVE VIDEO LOOK TV Gheorghe Mulţescu a declarat că Gaz Metan Mediaş are „tupeu” în deplasare.

PETROLUL – GAZ METAN LIVE VIDEO LOOK TV “Gaz Metan are tupeu în deplasare, dar depinde şi de noi dacă îi vom lăsa să facă ce vor pe teren. Ei au spus că merg şi la Steaua să învingă. Va trebui să folosim fiecare minge pentru a concepe un nou atac. Vreau să gândim atacul încă de când mingea se află la adversar. Sunt mulţumit de echipă, se vede o creştere în jocul nostru, am câştigat din punct de vedere al exprimării echipei, chiar dacă jucătorii au avut fluctuaţii de formă”, a precizat antrenorul Gheorghe Mulţescu.

PETROLUL – GAZ METAN LIVE VIDEO LOOK TV În ceea ce priveşte Gaz Metan Mediaş, Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal l-a suspendat o etapă pe fundaşul Ahmed Mujdragić, care a primit cartonaş roşu în meciul cu Ceahlăul Piatra-Neamţ.

PETROLUL – GAZ METAN LIVE VIDEO LOOK TV Fundaşul sârb Jasmin Trtovac, care nu a jucat în ultimele două partide cu FC Viitorul şi Ceahlăul, este în continuare accidentat, urmând a reveni în luna noiembrie.

PETROLUL – GAZ METAN LIVE VIDEO LOOK TV De asemenea, în meciul de sâmbătă va lipsi şi atacantul Alexandru Buziuc, care a fost implicat într-un accident rutier.

PETROLUL – GAZ METAN LIVE VIDEO LOOK TV “Buziuc are o fisură la o vertebră şi un hematom. Lucrurile s-au petrecut noaptea, poliţia a întors chiar în mijlocul drumului o căruţă care nu circula regulamentar. Atelajul nu era semnalizat, nu avea nici o lumină. Nu au văzut şi au intrat în căruţă. Comunicăm cu el, este ok. E tânăr şi poate să treacă repede peste acest eveniment. Avem încredere că recuperarea va fi destul de rapidă. Am consultat medicii şi nu o să aibă voie să lovească mingea cu capul“, a precizat preşedintele Ioan Horoba.

PETROLUL – GAZ METAN LIVE VIDEO LOOK TV “Vom avea un meci foarte greu, cu o echipă experimentată, care are jucători valoroşi pe toate posturile şi în toate compartimentele, un antrenor care are multă experienţă şi care cunoaşte echipa Gaz Metan. Eu sper să nu mai facem greşelile pe care le-am făcut în partidele precedente, pentru că noi am pierdut puncte importante pe greşeli individuale şi colective, pe care încercăm să le corectăm”, a declarat antrenorul Cristian Dulca.

PETROLUL – GAZ METAN LIVE VIDEO LOOK TV Echipele probabile:

PETROLUL – GAZ METAN LIVE VIDEO LOOK TV Petrolul Ploieşti: Peçanha – Alcénat, Geraldo Alves, Satli, Fanchone – I. Filip, De Lucas – Priso, Marinescu, Filipe Teixeira – Tamuz

PETROLUL – GAZ METAN LIVE VIDEO LOOK TV Pleşca – Creţu, Muth, I. Cristea, Buzean – R. Roberto, Tahar, Tahar, C. Petre – Figliomeni, D. Roman

LIVE VIDEO Petrolul Ploieşti – Gaz Metan Mediaş, de la ora 21:00, în etapa a zecea (X) a Ligii I AICIAICI şi AICI


loading...