Trei bărbaţi care lucrau la canalizare, răniţi după ce au fost prinşi sub un mal de pământ, în Petroşani

Trei muncitori care lucrau la sistemul de canalizare din Petroşani au fost răniţi, miercuri, după ce au fost prinşi sub un mal de pământ, iar Inspectoratul Teritorial de Muncă a dispus sistarea temporară a activităţii pe şantierul de lucru, transmite Mediafax.

04 dec. 2013, 17:44
Trei bărbaţi care lucrau la canalizare, răniţi după ce au fost prinşi sub un mal de pământ, în Petroşani

Unul dintre muncitori a fost ajutat să iasă de către colegii de muncă, iar alţi doi de către pompieri, care iniţial au asigurat malurile şanţului în care lucrau bărbaţii.

Comandantul Detaşamentului de Pompieri Petroşani, Adrian Avram, a declarat că unul dintre cei trei muncitori este mai grav rănit, existând indicii că are traumatisme la ambele picioare, el fiind dus la Spitalul de Urgenţă Petroşani.

Ceilalţi doi muncitori au ajuns şi ei la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, însă au suferit contuzii uşoare.

Cristian Tamaş, reprezentantul societăţii care efectuează lucrări la reţeaua de canalizare a municipiului Petroşani, a declarat că cei doi muncitori răniţi mai uşor au fost deja externaţi.

Potrivit acestuia, societatea va face o anchetă care să stabilească motivele care au dus la producerea accidentului.

Pe de altă parte, reprezentanţii ITM Hunedoara au dispus sistarea temporară a activităţii pe şantierul de lucru, firma având dreptul să execute lucrări doar pentru susţinerea malurilor.

VEZI SI: TRAGEDIE la Cluj. Un muncitor a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el