Petru, concurentul din casa „Mireasă pentru fiul meu”, dezbrăcat şi pipăit de domnişoare FOTO

Se numără printre cei mai controversaţi concurenţi din casa "Mireasă pentru fiul meu", în urma dezvăluirilor şocante pe care le-a făcut. A recunoscut că a consumat şi distribuit droguri, însă reporterii SPYNEWS.ro au aflat un alt secret bine ascuns al lui Petru.

01 mart. 2015, 16:05

A intrat în show-ul matrimonial plin de speranţe şi încredere, şi-a întâlnit iubirea, însă destinul nu a fost de partea lor. Deşi a avut parte de o adolescenţă zbuciumată, Petru a trecut peste toate greutăţile, şi a avut puterea să recunoască în mod public că a consumat droguri. Cu toate acestea, reporterii SPYNEWS.ro au aflat un alt secret al tânărului din casa „Mireasă pentru fiul meu”.

Vezi: Clipe CUMPLITE la „Mireasă pentru fiul meu”. A leşinat înainte de a intra în direct şi a fost dusă la spital

Cu o atitudine de gigolo, Petru nu le-a dat pe spate doar pe concurentele înscrise în show-ul matrimonial, ci şi pe domnişoarele din afara competiţiei. Din informaţiile noastre, tânărul dansa aproape gol, pentru deliciul femeilor. „Petru a fost o bună perioadă stripper. Dansează foarte bine, mereu le înnebunea pe femei cu mişcările lui. Dansa la nunţi, pentru mirese, pentru burlăciţe. Era extrem de apreciat şi dorit.”, a mărturisit o sursă din anturajul lui Petru, concurentul din casa „Mireasă pentru fiul meu”.

Află care este cea mai mare SUFERINŢĂ a Andreei Mantea. Anunţul a fost făcut de Dragobete

Petru are o poveste cutremurătoare de viaţă. Pe numele său real Petru (alias Pokemon) a avut o copilărie petrecută la orfelinat şi o adolescenţă trăită printre toxicomani şi hoţi. Născut într-o familie modestă din Deva, viaţa lui a luat o întorsătură pe când avea doar 10 ani. După ce mama lui a plecat de acasă cu un alt bărbat, tatăl lui l-a dus la orfelinat. La vârsta de 15 ani, tatăl său a decedat. Actualul concurent şi-l aminteşte pe părinte zăcând pe un pat de spital, învins de boală dupa trei zile de comă. De la consumul de droguri până la trafic nu a fost decât un pas, ajungând astfel să-şi petreacă nopţile în cluburi.

SURSĂ: SPYNEWS.ro