Petru Ion Văduva a demisionat din funcţia de director general al Transgaz

Petru Ion Văduva a renunţat la funcţia de director general al Transgaz, dar rămâne administrator neexecutiv, Ion Sterian ocupând funcţia de director general interimar, potrivit unei notificări a Consiliului de Administraţie al societăţii transmisă către Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

17 mai 2017, 10:06
Petru Ion Văduva a demisionat din funcţia de director general al Transgaz

„În şedinţa din data de 16.05.2017, Consiliul de Administraţie al SNTGN Transgaz SA a luat act de declaraţia de renunţare la calitatea de director general a domnului Petru Ion Văduva, calitate care ar fi încetat de drept la data de 3.06.2017. Domnul Petru Ion Văduva a renunţat la calitatea de director general al SNTGN Transgaz SA din motive personale dar continuă mandatul de administrator neexecutiv conform Hotărârii AGOA nr. 1/27.04.2017”, se arată în comunicatul Societăţii Naţionale de Transport de Gaze Naturale Transgaz SA .

Citeşte şi Soţia deputatului PSD Eugen Nicolicea, numită şef de serviciu la Transgaz

Consiliul de Administraţie al Transgaz a numit în funcţia de director general interimar pe Ion Sterian, până la finalizarea procedurii de selecţie.

Astfel, a fost modificată şi componenţa Comitetului de Nominalizare şi Remunerare. „Prin preluarea funcţiei de director general interimar, domnul Ion Sterian nu mai este membru al acestui comitet consultativ, el fiind înlocuit de domnul Petru Ion Văduva”, se arată în documentul citat.