Pianistul de la Românii au talent, debut SPECTACULOS în muzică. Piesa lui te rupe de realitate VIDEO

Cosmin Mihalache, puştiul de 18 ani care a facut senzaţie în emisiunea "Românii au talent", în martie 2012, a scos primul lui single. Melodia este cântată la pian şi se numeşte "Emotions".

30 iul. 2013, 20:15
Pianistul de la Românii au talent, debut SPECTACULOS în muzică. Piesa lui te rupe de realitate VIDEO

Cosmin Mihalache este pianist, iar talentul său este de nepreţuit. Băiatul a reuşit în urmă cu mai bine de un an să impresioneze juriul de la „Românii au talent”. Marţi el a lansat piesa „Emotions„.

Cosmin Mihalache a uimit pe toată lumea când a urcat pe scena de la „Românii au talent”. Timid şi cu paşi nesiguri, băiatul a cântat pentru prima dată în faţa unui public şi mare i-a fost uimirea când a văzut că muzica lui a ajuns la sufletele oamenilor. Bucuria a fost mare pentru băiat pentru că drumul până la scenă a fost greu. Înainte de preselecţie, Cosmin a realizat că visul lui nu se poate îndeplini pentru că orga lui era mult prea mică pentru prestaţia pregătită, iar pianina era foarte grea, nu putea fi cărată. Se apropia ziua preselectiilor, iar bunica lui i-a spus că o să-i ia un pian digital după ce se va imprumuta de bani. A făcut împrumutul şi astfel băiatul a făcut primul pas spre celebritate. Mai jos aveţi imagini de la preselecţii.

Citeşte şi: WOOOW, o voce cum rar auzi! Un băiat de 17 ani a şocat juriul de la ROMÂNII AU TALENT