Pictoriale fierbinţi cu bombele sexy de la Academia de Poliţie GALERIE FOTO

Viitoarele poliţiste, care învaţă pe brânci la Academie, se bat nu doar în calificative, ci şi în pictoriale sexy.

30 apr. 2019, 05:47

Mai multe studente de la Academia de Poliţie „Al. I. Cuza” fac furori pe Internet, cu fotografii incendiare, scrie spynews.ro. Fie că sunt făcute în studio, fie pe stradă sau pe litoral, fotografiile au reuşit să-i stârnească pe reprezentanţii sexului puternic, care nu s-au putut abţine de la comentarii care mai de care mai deocheate.

Citeşte şi Poliţistul suspectat că a ameninţat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Şercan, plasat sub control judiciar

De altfel, una dintre bombele sexy în uniformă a fost aleasă de Ministerul Afacerilor Interne să reprezinte instituţia, într-un schimb de experienţă cu poliţiştii veniţi dintr-o ţară nordică, imaginile respective fiind făcute publice chiar de minister.

Nu doar studentele de la Academia de Poliţie sunt dezinvolte, ci şi băieţii. Semn că viitorul poliţiei este asigurat. Presa a dezluit, în urmă cu ceva timp, că nişte cadeţi au agăţat o tânără, pe net, şi i-au făcut acesteia nişte propuneri… deosebite. „Hai să ne vedem joi. O să îţi arăt ce poate un poliţist. Vrei sex? O să îţi dau ce vrei! O să te doară corpul o săptămână după. Nu o să dau cu pulanul ci cu… celălalt! Trimite-mi o poză cu tine goală. Te rog! Vreau să te văd. Dacă o să îmi placă, o să îmi fac o poză în baie. Eu, numai cu băieţi lângă mine, nu pot să o ţin în atenţiune”, i-a scris tinerei un viitor poliţist.

Un alt cadet, ceva mai timid, a încercat şi el să agaţe o domnişoară. În timpul cursurilor, studentul îi scria tinerei: „Te arestez dacă se impune! Ai grijă cum te comporţi. Depinde de tine… Şi, chiar dacă s-ar întâmpla… te laşi tu arestată”.