Piedone a ieşit la strâns de semnături

Piedone strânge semnături pentru o nouă candidatură la Primăria Sectorului 4, a anunţat primarul suspendat pe Facebook. Tribunalul i-a respins candidatura, aşa că Piedone s-a hotărât să vină cu o nouă listă de semnături. De data aceasta, din partea Partidului Puterii Umaniste, al Mariei Grapini.

20 apr. 2016, 12:13

Piedone apare alături de echipa sa de campanie, strângînd semnături pentru susţinerea candidaturii sale la Primăria Sectorului 4. 

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis definitiv, marţi, că fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone nu mai poate candida pentru un nou mandat de primar. Tribunalul a admis o contestaţie depusă de avocatul Gheorghe Piperea, în dosarul în care mai mulţi supravieţuitori de la Colectiv au contestat candidatura lui Piedone pentru funcţia de primar.

Piedone a anunţat că va candida oricum şi că va strânge din nou semnături.

”Văd că se dă o luptă pe viaţă şi pe moarte să îmi fie împiedicată candidatura. Ei bine, nu au decât două opţiuni: să mă omoare sau să mă lase în pace să mă supun judecăţii dumneavoastră, la vot, pe 5 iunie. Va multumesc Dvs, celor care au fost alaturi de mine, si va anunt ca voi initia o noua campanie de strangere de semnaturi, de data aceasta de doua ori mai multe, ca poate asa vom putea trece peste toate mizeriile pe care le pregatesc cei care vor puterea cu orice pret!”, a scris Cristian Popescu-Piedone pe Facebook.

Citeşte şi: Tribunalul Bucureşti a respins definitiv candidatura lui Piedone. Fostul primar se apucă din nou de strâns semnături