Piedone a verificat 112 societăţi comerciale în 2 săptămâni. Ce abateri GRAVE a descoperit

La două săptămâni de la demararea controalelor dispuse de primarul Cristian Popescu-Piedone, Serviciul Inspecţie Comercială din cadrul Direcţiei Poliţie Locală Sectorul 4 a realizat un bilanţ al modului în care s-a desfăşurat această activitate.

06 feb. 2015, 13:48
Piedone a verificat 112 societăţi comerciale în 2 săptămâni. Ce abateri GRAVE a descoperit

Astfel, au fost verificate 112 societăţi comerciale de pe raza întregului Sector 4, pentru comercializarea produselor fără termen de valabilitate sau cu termen de valabilitate expirat, neafişarea preţurilor, lipsa acordului de funcţionare, a calificării personalului în domeniul alimentar, depăşirea obiectului de activitate autorizat, depozitarea necorespunzătoare a produselor propuse spre neutralizare, ocuparea domeniului public cu materiale utilizate în scop personal, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale totalizând 1.565.300 de lei. Din cele 112 amenzi aplicate au fost deja încasate 56.

Verificările vor continua şi în perioada următoare, până la 31 martie, dată la care Primarul Cristian Popescu-Piedone va demara personal o altă serie de verificări, pentru a constata dacă echipele de inspectori au efectuat corect controalele şi dacă agenţii economici s-au conformat dispoziţiilor şi au intrat în legalitate.

CITEŞTE ŞI Mai SCÂRBOS de atât nu există. Cum se găteşte mâncarea în supermarket-urile din Bucureşti VIDEO


loading...