Piedone îşi continuă nestingherit campania cu roaba: „Când latră câinii, MUNCA şi ROABA îşi văd de treabă la firul de iarbă!”

Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Piedone, face ce ştie mai bine şi îşi duce campania electorală în stilul caracteristic, luând străzile la pas, cu roaba şi staţia prin care coordonează structurile din subordine.

22 mart. 2024, 23:28
Piedone îşi continuă nestingherit campania cu roaba: „Când latră câinii, MUNCA şi ROABA îşi văd de treabă la firul de iarbă!”

Piedone a postat pe pagina sa de socializare un video în care este prezentat plimbându-se prin sector, inspectând lucrările ce se efectuează în această perioadă şi discutând cu locuitorii sectorului 5.

„Când câinii ling ciolanul și se cred la bal, MUNCA și ROABA dau pe stradă recital!

Când latră câinii, iar ursul nu joacă la comandă, MUNCA si ROABA își văd de treabă la firul de iarbă!

Când mârâie câinii și dau strâmb din coadă, ursul își vede de MUNCĂ si de ROABĂ, iar în drumul său astupă groapă după groapă!

Dacă nu ar exista în țară ROABA, politica ar fi mereu degeaba!

CU MUNCA și CU ROABA, mergem mai departe și facem imposibilul POSIBIL!

Cu respect și cu mulțumire, primarul Piedone”, a scris Piedone în postarea sa.

Citeşte şi: Mihai Tudose, replică devastatoare când a fost întrebat despre AUR: „Când mergeţi pe stradă şi un câine vă latră de după gard, mergeţi să vorbiţi cu el?”

Joi, în direct la România TV, Cristian Popescu Piedone, președintele executiv al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) și primar al Sectorului 5, a dezmințit zvonurile că s-ar retrage din competiția pentru Primăria Capitalei şi şi-a afirmat din nou intenția de a câştiga susținerea bucureștenilor.

„Să clarificăm de la început pentru toată lumea şi pentru totdeauna, astăzi şi direct: Piedone nu se retrage, Piedone merge până la capăt şi merge susţinut de cei dezamăgiţi şi, nu fac demagogie, eu sunt portavocea lor. Dacă era acest folclor valabil, că eu fac jocurile lui Ciolacu pentru Firea, nu mă interesează, mă interesează doar curtea mea, candidatura mea, cu care o să merg până la capăt.

Ei se feresc să ajungă la puşcărie, eu am fost la puşcărie, nu mai ţine cu „DNA, vine şi te ia”. Eu sunt doctor în administraţie, alţii vin cu doctori la alfabetizare. cătălin Cîrstoiu pune mâna pe roabă poate cu mănuşi de operaţie, roaba însemnă muncă, nu odihnă şi bunăstare. Eu am cetăţenii de partea mea, o să vin cu roabele de semnături la Biroul Electoral Central. Un primar poate să fie şchiop, orb, chior, este ales. Piedone nu este buricul pământului, va avea proiecte, va avea specialişti”, a declarat Piedone.

Citeşte şi: Eduard Hellvig despre candidatul PSD – PNL la Capitală: “Cîrstoiu e o figură de ceară”