Piedone poate candida la Primăria Sectorului 4. Magistraţii au respins contestaţiile victimelor de la Colectiv

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4 au respins contestaţiile victimelor din Colectiv astfel că fostul primar poate candida pentru un nou mandat. Între timp, ies la iveală minciunile lui Piedone. Documentul depus de avocaţii săi la instanţă dovedeşte că primarul a cerut cheltuieli de judecată victimelor care l-au contestat

17 apr. 2016, 13:03
Piedone poate candida la Primăria Sectorului 4. Magistraţii au respins contestaţiile victimelor de la Colectiv

Reprezentanți ai Asociației ”Colectiv pentru Viitor” au depus vineri contestații la Judecătoria Sectorului 4, împotriva candidaturii lui Cristian Popescu-Piedone la funcția de primar. Victor Dobre, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la clubul Colectiv, spunea că la judecătorie au fost înregistrate 25 de contestații și urmează ca prin poștă să fie depuse alte aproximativ 50.

Totuşi, duminică magistraţii au decis respingerea contestaţiilor, astfel că Piedone poate candida la alegerile din 5 iunie. Decizia poate fin atacată cu apel.

Cristian Popescu-Piedone și-a depus candidatura, miercuri, pentru un nou mandat de primar al sectorului 4. El a anunțat că va candida independent.

Citeşte şi Scandal pe candidatura lui Piedone. Victimele din Colectiv se simt UMILITE VIDEO

Asociația Colectiv GTG 3010 afirmă că fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone are partea sa de vină, din punct de vedere moral, pentru ceea ce s-a întâmplat în clubul Colectiv și anunță că până vineri, la ora 17,00, pot fi depuse contestații la candidatura acestuia pentru un nou mandat de primar.