Piedone se bucură de dulcea libertate. Lux, dans și opulență în cluburile din Mamaia. Cum a celebrat edilul ziua ginerelui său

Piedone se bucură de fiecare secundă de când a fost eliberat din închisoare. Acum parcă înțelege viața mai bine și poate să se distreze cu fiecare ocazie care îi iese în cale. Tocmai din acest motiv, și-a strâns prietenii și a dat fuga la mare.

14 iul. 2023, 08:50

Libertatea este dulce, iar viața are enorm de multe de oferit. Cristian Popescu Piedone știe asta mai bine ca oricine. După mai bine de un an în spatele gratiilor, edilul a fost achitat, iar aum se bucură de fiecare lucru pe care îl are viața de oferit. Și-a adunat prieteni, familia și a dat fuga la malul mării, unde se bucură de nisipul fierbinte și apa tocmai bună de bălăceală. Toată gașca a ales să se cazeze la Opera, un resort de 5 stele.

Citește și: Piedone reacţionează în cazul „azilelor groazei”: „Ca şi în cazul Colectiv, acţionăm la cald şi impulsiv”

Pe lângă concediul mult așteptat, această vacanță a mai avut un scop și anume celebrarea zilei de naștere a ginerelui lui Piedone. Toată lumea s-a îmbrăcat frumos și a dat fuga în unul dintre cele mai fițoase cluburi de pe litoralul românesc, în Loft. Toți invitații au fost veseli și puși pe distracție, dar se pare că nimeni nu s-a ridicat la nivelul lui Piedone, care s-a purtat întocmai ca un adevărat șef de orchestră. Edilul nu a stat lipit în scaun, așa cum a făcut zi de zi la restaurante, cu țigara în gură, ci a dat frâu liber distracției și s-a băgat în mulțimea de tineri puși pe chef. Nici ploaia nu l-a ”deraiat”, și-a aruncat, imediat, pelerina salvatoare pe el și nu i-a mai păsat. A fost distracție mare pentru Piedone și oamenii lui, dar, spre seară, s-au retras, cu toții, la resortul de lux și, probabil, la o vorbă-două pe terasă.

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 4 ani de închisoare în dosarul Colectiv, însă după doar un an a fost achitat și eliberat. Chiar dacă acel concert transformat în coșmar a lăsat ecouri și durere în sufletele multor oameni, viața a mers înainte. Edilul a revenit în libertate și nici nu are pretenția să obțină despăgubiri de la stat pentru timpul petrecut în închisoare, își dorește să revină la cârma Sectorului 5 și să se bucure de libertate.

Acum, se bucură. La mare o face, alături de oamenii lui dragi. Alături de soție, de fiica lui, de ginerele lui. Și de vreo 10 apropiați, care au descins, hotărâți, pe tărâmurile stațiunii Mamaia. S-au acomodat imediat în resortul de cinci stele, cu plajă, restaurant, terasă. Ba și-au rezervat masa lor, acolo unde, seară de seară, puneau țara la cale. Iar plaja… O oază de fericire, cu atât mai mult cu cât soarele nu a fost deloc deranjat de norișori. Piedone nu l-a suportat, așa că, în ciuda lui, a stat sub palmier, ba și cu tricoul pe el.

Surse foto Cacan.ro

Citește și: Piedone, picanterii din închisoare: Am sfidat pușcăria, de la pioneraj de tabără, pastă de dinți pe vizetă, dulceață prin papuci, miere, chestii cu care ne distram. Sau le cântăm la 5 dimineața „O, sole mio”