Piele închisă la culoare în zona intimă? LEACURI pentru depigmentarea pielii

Pielea închisă la culoare din zona inghinală este, de fapt, o afecţiune a pielii intitulată "Acanthosis Nigricans". Oamenii obezi şi cei cu tenul închis sunt mai predispuşi să dezvolte această boală. 

24 mart. 2016, 16:03
Piele închisă la culoare în zona intimă? LEACURI pentru depigmentarea pielii

Culoarea închisă a pielii dintre picioare nu este o chestiune periculoasă, însă ar putea semnala totuşi o afecţiune mai serioasă. Experţii nu au descoperit încă motivele care stau în spatele acestei afecţiuni dar ştiu cu siguranţă că se manifestă cel mai des la persoanele supraponderale.

Specialiştii ştiu cu siguranţă că pielea închisă la culoare din zona intimă poate fi un semn al dezechilibrului hormonal sau chiar al unei tumori, şi că se menifestă adesea la oameni cu diabet de tipul 2 şi la cei care suferă de obezitate. Mai mult, această afecţiune a pielii poate apărea şi în alte zone ale corpului, nu numai în zona inghinală. Cele mai comune simptome sunt pielea mai moale şi mai groasă ca de obicei care e închisă la culoare, spre maro. Dacă te confrunţi cu aceste simptome, cel mai indicat este să consulţi un dermatolog.

Cum să îţi depigmentezi pielea închisă la culoare dintre picioare? Există câteva metode naturiste pe care le vei descoperi pe feminis.ro