Pierdere mare pentru Rio. Sandra Izbaşa a anunţat că nu poate concura la JO 2016

Sandra Izbaşa, dublă campioană olimpică la Beijing şi Londra, a anunţat miercuri că nu participă la ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice de Vară, care vor avea loc la Rio de Janeiro.

03 feb. 2016, 21:21
Pierdere mare pentru Rio. Sandra Izbaşa a anunţat că nu poate concura la JO 2016

Am decis sa ma opresc aici in drumul catre Rio. Antrenorii mi-au spus ca e in regula, au fost de acord cu decizia pe care am luat-o. Imi pare rau ca nu am putut sa fac parte din echipa, dar in acelasi timp le multumesc tuturor celor care m-au sustinut, care mi-au fost alaturi in toata perioada asta.

Dupa cum stim, gimnastica se ghideaza dupa un cod de punctaj, acest cod de punctaj in momentul de fata pe mine nu ma avantajeaza atat de mult, ar fi trebuit sa fac patru aparate ca sa pot sa intru in echipa. Nu am reusit sa fac acest lucru. Ma multumesc cu rezultatele pe care le-am avut in atatia ani de gimnastica de inalta performanta„, a spus Sandra Izbașa pentru Dolce Sport.

Sandra Izbaşa a concurat pentru ultima dată la Campionatele Mondiale de la Anvers (Belgia), care s-au desfăşurat în perioada 30 septembrie – 6 octombrie 2013.

Sandra Izbașa este dublă campioană olimpică la sol (Beijing 2008) şi sărituri (Londra 2012)