Pietoni loviţi pe trotuar de o maşină condusă de un bărbat de 76 de ani

Un şofer de 76 de ani din Braşov a pierdut controlul maşinii şi a urcat pe trotuar, accidentând mai muote persoane, anunţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

28 nov. 2019, 15:09
Pietoni loviţi pe trotuar de o maşină condusă de un bărbat de 76 de ani

Şoferul de 76 de ani a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe trotuarul din partea dreaptă a direcţiei sale de mers şi accidentat patru pietoni.

„Un conducător auto în vârstă de 76 ani care conducea un autovehicul pe Calea Feldioarei din municipiul Brașov a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe trotuarul de pe partea dreaptă a sensului său de mers unde a surprins și accidentat 4 pietoni. Victimele, conștiente, au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, agent de poliție Nadia Olaru, potrivit MyTex.ro.

Toate cele cinci persoane au fost transportate la spital în stare de conştienţă. La faţa locului au intervenit trei echipaje SMURD şi două de la Ambulanţă.