Piromanul ghinionist. Şi-a incendiat propriul magazin, dar a fost prins sub dărâmături VIDEO

Un australian din Sydney şi-a aruncat în aer propriu magazin, dar după ce clădirea s-a prăbuşit în urma exploziei el a fost prins sub dărâmături.

10 oct. 2013, 05:59
Piromanul ghinionist. Şi-a incendiat propriul magazin, dar a fost prins sub dărâmături VIDEO

Din motive necunoscute, un bărbat australian a recurs la un gest care era să-l coste viaţa. Imagini incredibile au fost suprinse în faţa unui supermarket din Sydney, unde chiar proprietarul magazinului a decis să distrugă magazinul. El a stropit supermarketul cu benzină, iar apoi i-a dat foc. Planul nu i-a reuşit întocmai cum îşi dorise, el aflându-se acum în stare gravă la spital, după ce a fost prins sub dărâmăturile clădirii.

În plus, apartamentul de deasupra magazinului a fost distrus complet de explozie, iar un bărbat, care se afla în patul său şi dormea, s-a trezit pe trotuar. Acesta a avut însă noroc şi a scăpat cu răni uşoare.

Proprietarul magazinului a fost salvat de mai mulţi poliţişti, care au încercat să-l scoată de sub dărâmături, înainte de sosirea pompierilor. Nouă ofiţeri au ajuns ulterior la spital după ce au inhalat fum şi au suferit arsuri.

Acum, australianul este acuzat de incendiere premeditată şi distrugerea unei proprietăţi.