Pisica neagră pe gazon. O felină a întrerupt un meci de fotbal în Olanda VIDEO

Spectatorii partidei Heracles - Groningen s-au amuzat copios când pe gazon şi-a făcut apariţia în goană o pisică neagră, ea întrerupând jocul, pentru câteva zeci de secunde. Superstiţioşii ar spune că feline le-a purtat ghinion gazdelor, care au primit două goluri după această fază.

15 apr. 2013, 10:22
Pisica neagră pe gazon. O felină a întrerupt un meci de fotbal în Olanda VIDEO

Cea mai mare temere a membrilor personalului care asigură paza pe stadioane este să nu fie luaţi prin surprindere de intrarea intempestivă a unui neavenit pe gazon, care să întrerupă desfăşurarea partidei. Mai mult, tentativele de prindere a intrusului stârnesc de obicei hazul tribunelor şi nu de puţine ori s-a întâmplat ca stewarzii să ajungă de râsul tribunei.

Neprevăzutul şi-a băgat coada şi în partida Heracles – Groningen, din campionatul Olandei. Întâlnirea a fost perturbată de apariţia pe gazon a unei pisici şi arbitrul chiar a trebuit să oprească jocul, până ce animalul a epuizat seria de sprinturi şi s-a retras în tribune.

Dacă a fost să poarte cuiva ghinion această pisica neagră, gazdele se pot plânge de acest lucru, ele primind două goluri după această apariţie şi peirzând meciul cu scorul de 0-2.