Piste noi în cazul Caracal. Alexandra şi Luiza, căutate de poliţişti şi scanfandrii în case, în cimitir şi într-un lac din Caracal

Zeci de poliţişti au descins, miercuri dimineaţă, într-o locuinţă din Caracal după ce anchetatorii ar fi primit un pont că Alexandra, fata de 15 ani care a sunat la 112 să anunţe că a fost sechestrată şi violată într-o casă din Caracal, ar fi în viață și ar fi ascunsă într-un pod al unei case aflate în apropierea locuinţei lui Gheorghe Dincă. Deocamdată, oamenii legii nu au găsit nimic în acea casă. De asemenea, fetele sunt căutate în cimitirul din Caracal şi în lacul Drăghiceni. 

31 iul. 2019, 09:07
Piste noi în cazul Caracal. Alexandra şi Luiza, căutate de poliţişti şi scanfandrii în case, în cimitir şi într-un lac din Caracal

Totul a pornit de la un mesaj distribuit pe Facebook. În mesaj se spunea că Alexandra ar fi în viaţă şi este ascunsă în podul unei case părăsite din apropierea locuinţei lui Gheorghe Dincă. Poliţiştii iau la verificat casă cu casă.

Procurorii şi politiştii fac percheziții, miercuri, şi la un cimitir din Caracal în căutarea de probe după ce au aflat că Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariţiei Alexandrei şi Luizei, repara cavouri.

De asemenea, scafandrii caută noi indicii în cazul dispariţiei fetelor în lacul Drăghiceni, de lângă Caracal.

După ce a mărturisit că le-a ucis de Alexandra şi Luiza, Gheorghe Dincă nu le-a arătat anchetatorilor locul unde s-ar afla trupul fără viaţă al Alexandrei. El le-ar fi declarat procurorilor că, după ce a ucis-o pe adolescentă, i-a ars trupul. Medici legişti şi fostul şef al Crematoriului din Bucureşti spun însă că un corp uman nu are cum să fie distrus prin ardere într-un butoi, aşa cum susţine Dincă.