Victor Piţurcă a dat-o în judecată pe Vica Blochina. Cere reducerea PENSIEI ALIMENTARE

Victor Piţurcă a dat-o din nou în judecată pe Vica Blochina şi solicită reducerea pensiei alimentare pentru Edan. Piţurcă nu mai are angajament după despărţirea de Al Ittihad, deci nu are venituri din care să-şi achite datoria.

28 oct. 2015, 06:46
Victor Piţurcă a dat-o în judecată pe Vica Blochina. Cere reducerea PENSIEI ALIMENTARE

Victor Piturca a fost obligat pe 23 noiembrie 2012, de Judecatoria Buftea, sa achite pensia alimentara pentru Edan, suma fiind stabilită la 39.389. Decizia a fost atacata de Piturca, iar Tribunalul Bucuresti a redus suma, in vara lui 2013, la 12.000 lei.

Piturca a redeschis recent actiunea in instanta referitoare la cuantumul pensiei alimentare, solicitand Judecatoriei Sectorului 4, cu prima infatisare pe 4 noiembrie, reducerea acesteia, scrie WOWbiz.ro. Foarte probabil, rationamentul lui Victor PIturca este urmatorul: ramas fara angajament dupa ce a terminat contractul cu Al Ittihad, in iunie 2015, tehnicianul profita de pauza dintre joburi si va aparea in fata instantei in ipostaza cetateanului fara loc de munca, deci – macar pe hartii oficiale – fara posibilitati de a plati o pensie alimentara de nivelul celei existente, de 12.000 lei.