Piţurcă, atac DUR la adresa lui Burleanu. „A fost numit POLITIC. Gică Popescu a fost condamnat NEVINOVAT”

Victor Pițurcă l-a atacat pe Răzvan Burleanu și anunță pe cine vede el drept cel mai bun președinte pentru Federația Română de Fotbal.

21 sept. 2016, 17:49
Piţurcă, atac DUR la adresa lui Burleanu. „A fost numit POLITIC. Gică Popescu a fost condamnat NEVINOVAT”

Victor Pițurcă a fost invitat la Dolce Sport.

„Îl văd pe Lupescu cel mai indicat. Mai sunt variantele Chivu și Prunea. Cred că lumea fotbalului a înțeles că fotbalul trebuie condus de un om din interiorul fenomenului.  Eu n-am nimic cu Burleanu, chiar dacă mă simțeam vânat și nedorit, dar omul nu are nimic cu fotbalul. Poate că un președinte inteligent nu mi-ar fi dat drumul, eu formasem echipa. Burleanu făcuse o mare greșeală. A dat primă la jucători fără să dea și staff-ului tehnic. A fost cea mai mare greșeală. El s-a bucurat că eu am plecat, dar și eu m-am bucurat”, a spus Pițurcă.

Gică Popescu, în DEPRESIE. Imagini DEVASTATOARE cu fostul lider al Naţionalei FOTO

Piturca a spus fara menajamente ca Burleanu a fost impus politic in fruntea FRF: „Si Federatia a fost numita politic, stie toata lumea! N-am nimic cu Razvan Burleanu, dar nu putea sa fie ales niciodata presedintele. N-are nimic in comun cu fotbalul! A fost impus… A patit ce-a patit Gica Popescu cu o zi inainte de alegeri, atentie mare! Ceea ce i s-a intamplat lui Gica Popescu depaseste orice limita! Orice limita! Voi ce credeti, sa-l condamne cu o zi inaintea alegerilor? L-au condamnat nefiind vinovat! Gica Popescu a adus acte din partea lui Galatasaray, era nevinovat. Asta e realitatea, fotbalul nu mai e condus de oameni din fotbal”.