Piţurcă, ironic la adresa echipei lui Becali: Ce înseamnă FCSB? Habar n-au să conducă Steaua, de-asta vin 100 de oameni la meci

Finanţatorul Gigi Becali, a declarat că a schimbat la Registrul Comerţului numele societăţii care administrează clubul de fotbal, din Steaua în FCSB. Licenţierea pentru sezonul 2017/2018 se va face pe numele FCSB pentru echipa de fotbal.

15 feb. 2017, 16:50
Piţurcă, ironic la adresa echipei lui Becali: Ce înseamnă FCSB? Habar n-au să conducă Steaua, de-asta vin 100 de oameni la meci

Să-mi spuneți și mie ce înseamnă FCSB? De la ce vine FCSB? Această echipă FCSB nu știu cum a promovat în prima ligă. Putem vorbi la infinit, dar asta e situația reală. Cred că această schimbare de nume va avea repercursiuni imediate asupra clubului lui Gigi Becali.

Una e să te numești Steaua București și alta e…. O echipă, nici nu știu cum se numește. Sigur că cei care conduc clubul nu își dau seama ce a însemnat să conducă Steaua, nu vor ști nici ce va însemna să conducă o echipă cu acest nume. Și asta s-a văzut în ultimul timp. Vin 100 de spectatori la meciuri.

Ar trebui să se simtă aceste schimbări și pe plan european. Una era Steaua cu toate trofeele câștigate, alta e această echipă anonimă pe care nu o cunoaște nimeni. În viitorul apropiat probabil va trăi tot din numele fostului club. O perioadă se va confunda această echipă anonima, în străinătate, cu numele Stelei. Cei din fotbalul românesc ar trebui să se gândească bine. Acest club Steaua București a fost luat ilegal din prima ligă” , a declarat Victor Pițurcă pentru Dolce Sport.