Piţurcă nu-l acceptă şef pe Iordănescu: „Nu are ce căuta în biroul meu”

Mircea Sandu l-a numit pe Anghel Iordănescu director tehnic al loturilor naţionale, ceea ce-l punea pe „General" într-o postură inedită, de şef al lui Victor Piţurcă.

29 dec. 2013, 10:48
Piţurcă nu-l acceptă şef pe Iordănescu: „Nu are ce căuta în biroul meu”

Selecţionerul nu acceptă însă această mutare şi a dezvăluit apropiaţilor că nu va asculta de Iordănescu: „N-am nimic cu nea Puiu, dar nu are ce căuta în biroul meu. O să-i pun de strajă la uşă pe Flocea (n.r. – Florin Marin), pe Burtă (n.r. – Gabi Boldici) şi pe Geană (n.r. – Eugen Neagoe), ca să nu intre peste mine în birou. Să citească mai bine contractul meu! Dau raportul şi mă subordonez doar preşedintelui FRF”, susţine ziarul Libertatea.

De asemenea, sursa citată oferă şi contractele pe care le-ar avea colaboratorii selecţionerului. Astfel, pe lângă salariul lunar de 35.000 de euro al lui Piţurcă, oamenii din staf ar mai primi încă 36.000 de euro. Neagoe este cel mai bine remunerat, cu 120.000 de euro anual, depăşindu-i pe mulţi dintre antrenorii din Liga 1. Florin Marin şi Gabi Boldici stau şi ei foarte bine, cu 7.000 de euro lunar, în timp ce Martin Tudor, antrenorul cu portarii, primeşte 5.000 de euro. Salarii importante au şi Dan Apolzan şi Pompiliu Popescu, cîte 3.500 de euro în fiecare lună.