PLAGA care s-a năpustit asupra LONDREI: COPACII şi TROTUARELE au devenit ALBE VIDEO

Rezidenţii unor zone suburbane din preajma Londrei sunt înspăimântaţi după ce au parte de o invazie în toată regula. Astfel, milioane de omizi au invadat străzile şi copacii. Cu toate că nu sunt un pericol pentru populaţie, ele distrug plantele şi deranjează oamenii.

07 iun. 2013, 05:36

Plaga care a lovit Londra a apărut pe neaşteptate, locuitorii zonelor afectate observând în primă instanţă o pânză albă care acoperea copacii şi trotuarele, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Invazie de broaşte în Tulcea VIDEO

Cu toate acestea, în scurt timp au început să apară milioane de omizi la tot pasul, care au început să consume toată vegetaţia pe care au întâlnit-o în cale, în drumul lor spre a deveni fluturi. Numărul lor este atât de mare încât au ajuns să apară în părul oamenilor şi în blana animalelor de companie. Infestarea este atât de mare încât în anumite zone stratul de insecte fiind de opt centimetri.

Nu te poţi abţine să vezi că omozile fac rău copacilor care sunt complet infestaţi. Toţi pomii sunt plini de pânze albe. Trebuie să scoatem insectele din hainele şi părul copiilor„, povesteşte un bărbat îngrijorat de plaga din Londra.

Citeşte şi Invazie de lăcuste în China VIDEO

Cunoscută drept molia cireşelor, având denumirea ştiinţifică de Yponomeuta evonymella, insecta este extrem de dăunătoare culturiilor, putând distruge un copac întreg în doar câteva săptămâni cu toate că au o dimensiune redusă de doar doi centimetri.