Plan ascuns al lui Gheorghe Dincă. Cum vrea să scape uşor în cazul crimelor din Caracal

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a lovit pe fete, la furie, fără intenţia de a le ucide şi speră că va fi acuzat de loviri cauzatoare de moarte, infracţiune pentru care pedeapsa pleacă de la 6 ani de închisoare. Criminaliştii cu experienţă susţin însă că strategia nu este una salvatoare pentru Dincă, care riscă să înfunde puşcăria pentru 30 de ani.

07 aug. 2019, 08:20
Plan ascuns al lui Gheorghe Dincă. Cum vrea să scape uşor în cazul crimelor din Caracal

Concret, el le-a marturisit anchetatorilor că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, dar susţine că totul s-ar fi petrecut accidental, în momente mai tensionate. El le-ar fi administrat câte un pumn după ce s-a enervat din diverse motive. Alexandra ar fi primit lovitura după ce a fost prinsă cu telefonul imediat după ce a sunat la 112. Mai puţin credibil, în celălalt caz, Dincă susţine că s-a enervat fiindcă Luiza i-ar fi cerut bani.

Gheorghe Dincă primea des bani din transferuri bancare. Anchetatorii verifică de unde proveneau sumele 

Criminalul din Caracal speră ca în urma acestor declaraţii să fie acuzat de săvârşirea infracţiunilor de lovituri cauzatoare de moarte, care conform Codului penal sunt pedepsite cu închisoare între 6 şi 12 ani, scrie adevarul.ro.

Răsturnare de situaţie în Cazul Caracal! Cine este de fapt poliţistul care a vorbit singur cu Gheorghe Dincă