Plan roşu de intervenţie. Coliziune cu 7 victime, între care trei copii. Accident cu doi morţi şi în Harghita

România deţine primul loc în Uniunea Europeană la accidente deosebit de grave, iar fiecar zi pare să confirme această statistică neagră.

25 oct. 2023, 11:27
Plan roşu de intervenţie. Coliziune cu 7 victime, între care trei copii. Accident cu doi morţi şi în Harghita

Autorităţile din Bistriţa-Năsăud au activat, miercuri, Planul Roşu de Intervenţie, după un accident rutier în care au fost implicate două vehicule. Şapte victime, între care trei copii, au fost găsite la faţa locului.

”Pompierii militari intervin cu un echipaj descarcerare pentru asigurarea masurilor specifice la un accident rutier produs pe raza localităţii Şintereag. Nu sunt anunţate victime încarcerate, persoanele care călătoreau cu cele doua autovehicule implicate în accidentul rutier au ieşit pe cont propriu”, anunţă, miercuri, ISU Bistriţa-Năsăud.

Accident rutier teribil la Reşiţa! Un tânăr care mergea la dializă s-a izbit violent de un zid şi a murit
Sursa citată a precizat că, în urma recunoaşterii la locul accidentului, au fost identificate şapte victime, dintre care trei copii.

”Pentru gestionarea eficientă a situaţiei de urgenţă a fost pus în aplicare Planul Roşu de Intervenţie pentru judeţul Bistriţa-Năsăud”, a mai transmis sursa citată.

Citeşte şi: „Nu se poate, au ars de vii!” Accident teribil după ce motocicleta a intrat cu viteză chiar în maşina Poliţiei. Natalia și soțul ei au murit pe loc

 

Două persoane au murit într-un accident produs pe DN 12, în judeţul Harghita

Două persoane au murit, miercuri, într-un accident produs pe DN 12, în judeţul Harghita. Traficul în zona localităţii Gălăuţaş este complet blocat.   ”Accident rutier, pe DE 578, în com. Gălăuţaş, cu un singur autoturism implicat, 2 victime în stare de inconştienţă”, a transmis, miercuri, ISU Harghita.

Sursa citată a precizat că s-au aplicat manevre de resuscitare pentru ambele victime.


Centrul Infotrafic a precizat că un autovehicul a lovit parapetul, rezultând decesul şoferului şi al pasagerului.

Traficul rutier este complet blocat în zona accidentului.