Plan ROŞU de intervenţie, în Caraş-Severin. Mai multe persoane, rănite în urma unui accident

Un accident violent s-a produs pe o şosea din Banat, luni dimineaţa. Două maşini s-au izbit frontal, iar şase oameni au fost răniţi.

19 sept. 2016, 13:43
Plan ROŞU de intervenţie, în Caraş-Severin. Mai multe persoane, rănite în urma unui accident

Accidentul s-a petrecut la intrarea in localitatea Slatina Timis, din Caras Severin. Un sofer din Mehedinti nu a adaptat viteza la conditiile de drum si, intr-o curba periculoasa, masina a derapat si a ajuns pe contrasens unde a lovit puternic un autoturism ce venea regulamentar din fata, scrie opiniatimisoarei.ro.

Reprezentantii ISU Caras Severin au activat rapid Codul Rosu de interventie in situatii cu multe victime. Echipaje ale SMURD si ambulantei au sosit in mare graba la locul accidentului si au preluat ranitii, care au ajuns la Spitalul din Caransebes.

„Avand in vedere numarul mare de victime, s-a activat Planul rosu de interventie al judetului Caras-Severin. Astfel, la fata locului s-au deplasat de urgenta trei echipaje ale Detasamentului de Pompieri Caransebes si patru ambulante SAJ. Fortele de interventie ale pompierilor militari au actionat pentru acordarea primului ajutor medical si asigurarea masurilor PSI. Toate victimele au fost transportate la Spitalul din Caransebes”, transmit reprezentantii ISU Caras Severin.

Niciunul dintre conducatorii auto nu consumase alcool inainte de a se urca la volan. Politistii continua cercetarile.